Concurs de admitere in profesia de executor judecatoresc

Concurs de admitere in profesia de executor judecatoresc.Posturile vacante scoase la concurs/examen au fost publicate in Monitorul Oficial nr. 138/12.05.2013 (atasat). Majoritatea posturilor se afla in circumscriptiile Curtilor de Apel Bucuresti si Galati (cate sapte posturi in fiecare circumscriptie).

 

 

 

Cererea de inscriere la examen si tematica examenului pentru executorii judecatoresti stagiari pot fi descarcate de aici: cerere de inscriere, tematica examen.

Examenul va avea loc in Bucuresti, adresa la care se va desfasura si ora inceperii urmand a fi comunicate in termenul legal.

Inscrierile se vor face la Camerele Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtile de Apel.

In aceeasi perioada, si anume in data de 15.05.2013, va avea loc si examenul de definitivat pentru executorii judecatoresti stagiari care si-au indeplinit perioada de stagiu.

Un comentariu la „Concurs de admitere in profesia de executor judecatoresc”

  1. Buna ziua daca sunt incadrata ca inspector cu studii juridice, in institutie bugetara pot participa la esxamenul de executor judecatoresc stagiar si am terminat facultatea de drept in anul 1998, dar examenul de licenta l-am sustinut in anul 2008

Lasă un comentariu