Transfer roman condamnat in strainatate si computare pedepse

Doresc sa stiu daca se poate face 100% computarea pedepselor sa stiu daca se merita sa se faca transferul in Romania pentru continuare pedeapsa.
Cazul meu este urmatorul: roman condamnat in Germania prin 2 sentinte (aceeasi infractiune: falsificare instrumente de plata) la 5 ani de inchisoare

1 sentinta de 2 ani cu suspendare a fost revocata de curand deoarece a doua infractiune a fost savarsita in perioada de suspendare
a 2 -a sentinta este de 3 ani cu executare

In Germania nu se pot computa pedepsele, se calculeaza ca fractiuni din total.

In schimb in Ro conform legii 302/2004 se pot computa pedepsele astfel incat sa se reduca la cea de 3 ani?Cat dureaza aceasta procedura?Dar transferul din urma? Exista corespondent al infractiunii respective la noi?Dar pedepsele sunt recunoscute de romani cele ale instantelor germane sau se convertesc la legile noastre de catre instantele romane? Se da spor recidiva? Se recunosc zilele muncite?Se scade arestul preventiv?

In cazul in care ramane in Germania in 2013 este om liber, nu as dori sa facem transferul sa nu se compute mai apoi pedepsele in Ro si sa elibereze astfel cel putin in 2014.

Pentru alte detalii va rugam sa ne scrieti pe avocat@coltuc.ro

Vizitati si https://www.coltuc.ro

 

Puneti intrebari GRATUIT pe https://www.coltuc.ro/intrebari

Lasă un comentariu