Proiectul Codul Insolventei – AMANAT

“Eu am sa folosesc fiecare ocazie, inclusiv pe cea de astazi, chiar daca suntem la metrou. În Romania se vorbeste despre faptul ca adoptam masuri fara dezbatere. Si eu tot vorbesc: ‘Uite, se afla in dezbatere Codul insolventei, Codul rutier, am pus in dezbatere proiectele miniere, haideti sa le dezbatem’. La noi nu le dezbate nimeni si, dupa ce stai cu ele o luna – doua, vine cineva la final si spune: ‘Nu e bine’. Asta nu se poate!”, a spus Ponta.

Seful Executivului a precizat ca cele doua proiecte de lege vor ramane in dezbatere publica, pentru a le fi aduse toate observatiile care se doresc.

“Mai stam inca o saptamana, mai dezbatem, mai vedem. Sunt greseli, le indreptam. Dar boala asta romaneasca in care, de fapt, nici nu te uiti pe un proiect si la final, dupa ce se adopta, vii si spui ca nu e bun mi s-a intamplat si astazi. Azi am primit ca la Codul insolventei ar mai fi niste oameni care vor sa faca observatii. Si am spus: “Domnule, de o luna e in dezbatere. De ce v-ati trezit astazi? Daca nu-l adoptam astazi va trezeati? Bine, uite, inca o saptamana. La fel ca si la Codul rutier, spuneti odata ce credeti ca e bine sau e rau, dar nu dupa ce se adopta”, a adaugat el.

Vizitati si https://www.coltuc.ro

 

Puneti intrebari GRATUIT pe https://www.coltuc.ro/intrebari

Lasă un comentariu