Infiintare firme online onrc

Infiintare firme online onrc

Pentru inregistrarea firmei in Registrul Comertului prin intermediul portalului pus la dispozitie de ONRC, atat persoanele fizice, cat si cele juridice trebuie sa isi creeze un cont de utilizator. Dupa crearea acestui cont, trebuie accesata sectiunea de servicii oferite pe portal:
Servicii RC -> Online -> Formulare online RC -> Cerere de inregistrare persoane juridice.

Completarea cererii de inregistrare online firme

 

Trebuie sa stiti ca pe pagina vor fi afisate datele solicitantului, preluate din contul utilizatorului, care pot fi ulterior completate. De asemenea, daca este cazul, pot fi trecute si datele solicitantului, precum si cele ale imputernicitului acestuia.

Atentie! Toate campurile marcate cu <<*>> trebuie completate sau, eventual, corectate.

Apoi, se completeaza denumirea rezervata, daca firma nu este inscrisa in registrul comertului sau denumirea firmei, numarul de inregistrare in registrul comertului si codul unic de inregistrare, daca firma este inscrisa in registrul comertului

 

Trebuie completate toate campurile referitoare la datele firmei. Daca firma este inmatriculata in registrul comertului, completati mai intai codul unic de inregistrare (CUI) si apasati tasta “tab” pentru a se completa si denumirea firmei si numarul de inregistrare in registrul comertului.PENTRU DETALII AICI!

 

 

 

 

Lasă un comentariu