Ultimul dosar castigat de Cabinet de avocat Coltuc recunoastere/eliberare diplome Spiru Haret

Ultimul dosar castigat de Cabinet de avocat Coltuc  recunoastere/eliberare diplome Spiru Haret

 

 

Nr. unic (nr. format vechi) :    1244/98/2013

11.06.2013
Ora estimata: 08:30
Complet: Complet 4 Fond
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Admite cererea de chemare în garanţie.
Document: Hotarâre  1955/2013  11.06.2013

5 comentarii la „Ultimul dosar castigat de Cabinet de avocat Coltuc recunoastere/eliberare diplome Spiru Haret”

  1. Buna ziua,
    Va rog sa-mi spuneti daca se poate reusi in vederea eliberarii unei diplome pentru promotia iulie 2011, Facultatea de Drept si Adm Publica (ID). Am nevoie de aceasta diploma la locul de munca si nu stiu cum sa procedez sa intru in posesia ei.
    Daca se poate castiga procesul, va rog sa-mi spuneti si la ce suma se ridica toata actiunea.
    Va multumesc.

  2. Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret,Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale,specializarea „Marketing” promotia 2009,forma FR.Am sustinut si promovat examenul de licenta in anul 2009 si am primit o „adeverinta” ce tine loc de diploma.Am apelat la cabinetul dumneavoastra de avocatura in noiembrie 2013 prin av. Paduroaica Alexandru.As dori sa stiu in ce stadiu e dosarul meu si daca se poate sa fiu tinuta la curent cu toate datele referitoare la cazul meu.Va multumesc!

  3. Am apelat la casa dvs. de avocatura anul trecut, 2013. S-a depus dosarul la Tribunalul Bucuresti in aprilie 2013. Pana in prezent nu avem termen de judecata. Cam cat dureaza un termen de judecata? Ce credeti ar trebui sa apelam la un avocat din judetul nostru ( Arad) pentru a se termina mai repede procesul.Colegii mei care au apelat la avocat din Arad deja au ajuns cu procesul in stagiul de recurs la Curtea de Apel Timisoara. Cam cat estimati ca va dura procesul?

  4. Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret,Facultatea de Drept si Adiminstratie Publica Bucuresti,specializarea „drept” promotia 2009,forma ID.Am sustinut si promovat examenul de licenta in anul 2009 si am primit ” adeverinta ” care tine loc de diploma panal a ridicarea acesteia. Am apelat la casa dumneavoastra de avocatura in anul 2012 prin av,Paduroaica Alexandru. As dorii sa cunosc stadiul dosarului meu,deoarece colegii mei care s-au judecat in alte judete au recuperat deja diplomele. Va multumesc!

  5. Buna ziua,

    Sunt absolventa a Facultatii Marketing si Afaceri Economice Internationale, FR, 2009, dae nu am reusit sa-mi recuperez diploma de licenta pana in acest moment.
    As vrea sa actionez in judecata Universitatea cu ajutorul dvs.
    Imi spuneti, va rog, cum pot proceda/

    Multumesc,
    Raluca Roman

Lasă un comentariu