Cererile consumatorilor de inghetare a cursului leu/chf

Cererile consumatorilor de inghetare a cursului leu/chf in contractele de credit

Cererile consumatorilor de inghetare a cursului leu/chf in contractele de credit  se vor admite in 2019 . Afla ce trebuie sa faci in cazul contractelor de credit de la coltucsiasociatii.ro,vezi si #livecoltuc.Avem consultanta online GRATUITA . 

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[yasr_overall_rating size=”large”]

Cererile consumatorilor de inghetare a cursului leu/chf

Curtea de Apel Cluj a ridicat din oficiu noi intrebari adresate CJUE in legatura cu zisul nominalism si a suspendat judecata cauzei, pana la primirea unei noi intrepretari oficiale si obligatorii de la CJUE.
In baza acestei solutii de la Cluj, toate dosarele care au ajuns deja in recurs la ICCJ se suspenda pana la primirea acestei noi interpretari solicitate CJUE de Curtea de apel Cluj. Exista chiar o minuta a colegiului de conducere a sectiei comerciale de la ICCJ care a indicat aceasta masura completurilor specializate dn cadrul Inaltei Curti. Deja cateva dosare pe care le gestionez au fost suspendate.

De aici rezulta ca, in mod oficial, nu mai exista practica unitara in acest domeniu

Vezi domnul #piperea

Sursa https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/posts/2299786886753590?__tn__=K-R

Creditul

Este o relație bănească ce se stabilește între o persoană fizică sau juridică (creditor), care acordă un împrumut de bani sau care vinde mărfuri sau servicii pe datorie.Si o altă persoană fizică sau juridică (debitor), care primește împrumutul sau cumpără pe datorie. Imprumutul acordat (cu titlu rambursabil și condiționat de obicei de plata unei dobânzi). Cămătarul este o persoană care dă împrumuturi bănești în schimbul unei camete (plata unei dobânzi exagerate). Deoarece în trecut au fost și mulți cămătari evrei este poate în parte explicația antisemitismului care a apărut din păcate în Europa. La împrumuturi, se poate împrumuta în afară de o sumă de bani și diferite obiecte.

Creditul poate să fie de mai multe tipuri:

  • de nevoi personale, cel mai utilizat;
  • imobiliar, pentru achiziția unui imobil (apartament sau casă) sau a unui teren;
  • leasing, pentru achiziția unei mașini, a unui utilaj etc. Deși, tehnic, leasing-ul este un proces financiar neîncadrat în categoria creditelor, modalitatea de a „obține” un bun cu plata acestuia într-un sistem de plăți lunare, asemănător ratelor, îl face să fie de foarte multe ori asociat creditării.

De asemenea, creditul poate să fie garantat sau negarantat cu un bun sau o proprietate personală.

[/column]

Un comentariu la „Cererile consumatorilor de inghetare a cursului leu/chf”

Lasă un comentariu