Cum scap de amenda de circulatie ?

Cum scap de amenda de circulatie in 2019 ?

Cum scap de amenda de circulatie in 2019 ? Afla de la cei mai buni avocati , coltucsiaasociatii.ro . Avem consultanta online GRATUITA pentru dvs. Vezi si #livecoltuc .

Cum poți scăpa de amenzile de circulație . 

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[yasr_overall_rating size=”large”]

Amenzile scrise greşit sunt anulate în instanţă. Este decizia Curţii Supreme, conform căreia procesele-verbale care nu descriu suficient fapta sau au elemente lipsă vor fi anulate de judecători. Poliţiştii se apără şi spun că greşeala este omenească.

Amenzile scrise greşit sunt anulate în instanţă. Este decizia Curţii Supreme, conform căreia procesele-verbale care nu descriu suficient fapta sau au elemente lipsă vor fi anulate de judecători. Poliţiştii se apără şi spun că greşeala este omenească.
#amenda
#amendacirculatie
#amendarutiera

Vezi www.coltuc.ro
Marius Vicentiu Coltuc

Sancțiunile diferă din punct de vedere al naturii si gravității lor.

După natura lor se disting sancțiuni: penaleadministrativedisciplinarecivile.

  • Sancțiunile penale se aplică peersoanelor care eu săvârșit infracțiuni (fapte care prezintă pericol social, săvârșite cu vinovație și prevăzute de legea penală).
  • Sancțiunile administrative se aplică peroanelor care au săvârșit abateri administrative: disciplinare, contravenționale. Aplicarea unor sancțiuni disciplinare în dreptul administrativ este condiționată de încălcarea normelor de drept administrativ.Privind corectitudinea îndeplinirii atribuțiilor de serviciu de către funcționarii publici, ce pot fi sancționați cu avertismentul, mustrarea, diminuarea drepturilor salariale.[3]
  • Sancțiunile disciplinare se referă la abaterile de la disciplina muncii stabilite prin legislația muncii.
  • Sancțiunile civile constau în despăgubiri impuse celui care raspunde în caz de producere a unei pagube sau revocare a actului fraudulos.Anulare a actului juridic, rezoluțiunea sau rezilierea contractului etc.

După gravitatea lor, sancțiunile se subdivid în mai multe categorii.

Astfel, în cadrul sancțiunilor penale, în funcție de criteriul amintit, avem: privațiunea de libertatemunca neremunrată în folosul comunității . Amendaconfiscarea averiiinterdicția de a exercita anumite profesii.[4]

După scopul urmărit, sancțiunile pot fi grupate în: sancțiuni de anulare sau desființare a actelor ilicitesancțiuni reparatorii – de reparare.Sancțiuni disciplinaresancțiuni contravenționale și sancțiuni penale. Normele juridice, prin sancțiunile lor, urmăresc scopuri diverse: anularea sau desființarea actului ilicit.Restabilirea situației legale și repararea prejudiciului produsaplicarea unor măsuri de constrângere în caz de savârșire a unor fapte antisociale.

După gradul de determinare, sancțiunile sunt de mai multe feluri: absolut determinaterelativ determinatealternative și cumulative.

  • Sancțiunile absolut determinate sunt cele care fiind formulate categoric nu pot fi modificate (micșorate sau mărite) de către organul de aplicare.
  • Sancțiunile relativ determinate se stabilesc în limitele unui minim si maxim, urmând ca organul de aplicare să stabilească, între aceste limite, sancțiunea. În general, sancțiunile penale îmbracă acest caracter.
  • Alternative sunt sancțiunile în privința cărora cel care le aplică are de ales între mai multe sancțiuni (de regulă închisoare sau amendă).
  • Cumulative sunt sancțiunile în cadrul carora organul de aplicare trebuie să aplice dou- sau mai multe sancțiuni (inchisoare și confiscarea averii sau interzicerea unor drepturi).

[/column]

Un comentariu la „Cum scap de amenda de circulatie ?”

Lasă un comentariu