Tabloul avocatilor din România

Tabloul avocatilor din România – IFEP 2019

Tabloul avocatilor din Romania ,vezi care sunt cei 34368 avocati din Romania . Coltuc Marius Vicentiu este unul dintre avocatii din Romania.Vezi coltucsiasociatii.ro. Ai consultanta online GRATUITA . Vezi si #livecoltuc .

Vezi toti avocatii din tara AICI https://www.coltuc.ro

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[yasr_overall_rating size=”large”]

inghetare a cursului leu/chf
inghetare a cursului leu/chf

Sunt 34368 de avocati in Romania

VEZI TOTI AVOCATII AICI https://www.ifep.ro/justice/lawyers/lawyerspanel.aspx

În România, avocatul este persoana licențiată în știinte juridice care, ulterior, este admisă în profesie, în baza unui examen organizat de baroul în care intenționează să profeseze. După admiterea în profesie, avocatul poartă titlul profesional de avocat stagiar, urmând a fi înscris pe Tabloul avocaților stagiari. La înscrierea în barou, avocatul depune un jurământ într-un cadru solemn. După efectuarea stagiului obligatoriu de 2 ani, avocatul stagiar trebuie să susțină un examen de definitivat organizat de barou, în urma căruia avocatul este înscris pe Tabloul avocaților definitivi.

În principal, activitatea avocatului se realizează prin consultații cu caracter juridic și prin asistență sau reprezentare în fața instanțelor judecătorești sau a altor organe de jurisdicție.

În exercitarea profesiei, avocatul este independent și se supune numai legii, statutului profesiei și codului deontologic. El promovează și apără drepturile, libertățile și interesele legitime ale omului.

Deși avocații au o formare juridică generală, complexitatea tot mai mare a aspectelor de drept, generată de evoluția societății, a impus specializarea acestora pe diferite ramuri de drept (drept comercialdrept civildrept penaldrept fiscal etc) sau pe categorii de activități:

[/column]

Un comentariu la „Tabloul avocatilor din România”

Lasă un comentariu