Avocat in drept penal Bucuresti

Avocat in drept penal Bucuresti

[yasr_overall_rating size=”large”]

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Clientii sunt prioritatea

Consultatie gratuita

Domeniul avocaturii este unul in care conteaza foarte mult relatia dintre avocat si client. Numai cunoscand in detaliu toate datele problemei se poate ajunge la o solutie benefica!

 

Un avocat in drept penal iti ofera consultanta juridica in tot ceea ce deriva din dreptul penal. Doar impreuna cu un avocat de drept penal specializat poti sa dezvolti o strategie potrivita care sa te ajute sa iti atingi scopul.

 

Un avocat specializat in drept penal va reusi cu ajutorul partenerilor sai si alaturi de o echipa de specialisti formata din experti judiciari, medici specialisti, experti fiscali si contabili autorizati, sa acopere intreaga arie a infractiunilor care sunt prevazute in Codul Penal si in toate legile speciale. Ca avocat in drept penal, el are datoria de a adapta apararea atunci cand apar elemente noi care pot sa nu fie cunoscute nici macar de catre client. In aceasta ramura a dreptului, un avocat cu experienta ofera asistenta in cazuri foarte complexe si diversificate utilizand toate resursele de care dispune pentru a reusi sa atinga rezultatele propuse in diverse domenii care implica infractiunile de coruptie, crima organizata, infractiunile informatice si economice.

 

avocat penalist Coltuc Marius Vicentiu

Evaluare gratuita a cazului

Sunati-ne 24/7 la 0745 150 894 sau completati formularul de mai jos si primiti o evaluare confidentiala!

 

Care sunt serviciile pe care le ofera un avocat in drept penal?

Un avocat de drept penal ofera asistenta, consultanta si reprezentare pe toata durata procesului penal. Asigura asistenta juridica si isi reprezinta clientul in fata instantelor de judecata sau in momentul urmaririi penale fata de organele de urmarire, respectiv cercetare penala.

 

In faza de urmarire penala si in faza de judecata avocatul creaza strategia si administreaza probleme de aparare, realizeaza cereri de revocare sau inlocuire a masurilor preventive, elaboreaza cereri pentru eliberarea provizorie a clientului sub control judiciar si concepe cereri pentru scoaterea clientului de sub sechestru.

 

In momentul executarii pedepselor penale avocatul realizeaza cereri pentru eliberarea conditionata a clientului, contestatii la executare, inainteaza cereri pentru contopirea pedepselor aplicate sau pentru intreruperea, respectiv amanarea, executarii pedepselor.

 

De asemenea, avocatul de drept penal elaboreaza caile de atac contra ordonantei sau rezolutiei procurorului, formuleaza si inainteaza plangerile penale spre organele competente si reprezinta partea civila in procesul penal fata de toate instantele competente.

 

Toate informatiile le gasiti pe https://coltuc.ro/avocat-drept-penal/

 

 

 

 

 

Un comentariu la „Avocat in drept penal Bucuresti”

Lasă un comentariu