avocat

Avocat

Avocatul este un specialist în drept.
Avocatul reprezintă interesele clientului în fața instanțelor de judecată.
Avocatul este membru al Baroului.
Avocatul are obligația de a respecta Codul Deontologic al profesiei.
Avocatul trebuie să fie imparțial și să își apere clientul în mod obiectiv.
Avocatul trebuie să aibă o cunoaștere profundă a legii și să o aplice corespunzător.
Avocatul poate oferi sfaturi juridice clienților săi.
Avocatul poate acorda asistență juridică pro bono.
Avocatul poate acorda asistență juridică în cazuri civile, penale sau comerciale.
Avocatul poate oferi consultanță juridică în domeniul afacerilor.
Avocatul poate reprezenta companiile în probleme legate de dreptul comercial.
Avocatul poate oferi consultanță în domeniul proprietății intelectuale.
Avocatul poate reprezenta clienții în fața autorităților fiscale.
Avocatul poate oferi consultanță în domeniul drepturilor de autor.
Avocatul poate reprezenta clienții în litigii de muncă.
Avocatul poate acorda asistență juridică în probleme de asigurări.
Avocatul poate oferi consultanță în domeniul dreptului familiei.
Avocatul poate reprezenta clienții în probleme de custodie a copiilor.
Avocatul poate acorda asistență juridică în probleme de divorț.
Avocatul poate oferi consultanță în domeniul dreptului imobiliar.
Avocatul poate reprezenta clienții în probleme de proprietate.
Avocatul poate acorda asistență juridică în probleme de leasing.
Avocatul poate oferi consultanță în domeniul dreptului mediului.
Avocatul poate reprezenta clienții în probleme de poluare.
Avocatul poate acorda asistență juridică în probleme de dezvoltare urbanistică.
Avocatul poate oferi consultanță în domeniul dreptului bancar.
Avocatul poate reprezenta clienții în probleme de creditare.
Avocatul poate acorda asistență juridică în probleme de faliment.
Avocatul poate oferi consultanță în domeniul dreptului fiscal.
Avocatul poate reprezenta clienții în probleme de impozitare.
Avocatul poate acorda asistență juridică în probleme de recuperare a datoriilor.
Avocatul poate oferi consultanță în domeniul

Cum funcționează SEO la avocat

Avocat Coltuc este un avocat din Romania

[yasr_overall_rating size=”large”]

[yasr_visitor_votes size=”large”]

avocat

avocat
avocat

Prima și cea mai importantă regulă în optimizarea pentru motoarele de căutare este de a oferi valoare (termen întotdeauna subiectiv pentru că ține de emoții și

sentimente). Pentru a avea o poziție superioară în clasamentele motoarelor de căutare trebuie să oferiți semnale clare conform cărora paginile dumneavoastră sunt mai bune decât cele ale concurenților. Există numeroase strategii, tactici și sfaturi în acest sens, însă cel mai

important lucru pe care îl puteți face este de a vă optimiza conținutul și a vă asigura că acesta este pur și simplu excelent. De asemenea, rețineți faptul că motoarele de căutare vor oferi prioritate celor mai importante pagini dintre cele cu o relevanță sporită. Deci, pentru o interogare de căutare, acestea vor selecta inițial cele mai relevante pagini, iar ordinea afișării va fi direct proporțională cu importanța și notorietatea lor.

 

https://issuu.com/mariuscoltuc/docs/ghidul_romaniei_intreprinzatoare_20

avocat coltuc 0745 150 894 www.coltuc.ro 1
avocat coltuc 0745 150 894 www.coltuc.ro 1

Procesul de optimizare on page

SEO on page se referă integral la crearea sau optimizarea semnalelor de relevanță ale unei pagini web pentru motoarele de căutare. Având o oarecare experiență în optimizarea și promovarea site-urilor, am formulat câteva reguli esențiale, care ne-au ajutat de-a lungul timpului să ne organizăm activitatea și să ne îmbunătățim rezultatele. Sperăm că aceste reguli vă vor ajuta și pe dumneavoastră.

Cuvinte cheie

Înainte de a începe să scrieți orice tip de conținut (inclusiv titlu, meta descriere, denumirea unei imagini etc.), ar trebui să știți ce problemă încercați să rezolvați, mai exact – ce caută utilizatorii cu adevărat și ce expresii au cel mai mare volum de căutare. Se recomandă să luați în considerație și concurența, să țineți cont de echilibrul perfect dintre cele mai căutate cuvinte cheie și cele care sunt mai puțin specifice concurenței.

 

Ați putea face această cercetare folosind numeroase instrumente, însă cele mai populare sunt oferite de Google (Search, Analytics, Webmaster Tools, AdWords, Trends etc.).

 

Începeți analiza concurenței prin a căuta în Google cuvântul cheie principal. Atrageți atenție la titluri de pagini, meta descrieri, adrese URL, subtitluri și creați versiuni mai bune. Este extrem de important să aveți URL-uri, titluri de pagini și descrieri relevante, deoarece aceste elemente sunt esențiale în procesul de indexare a motoarelor de căutare.

SEO

 

regula

 

#1

 

O pagină web trebuie să fie concepută doar pe baza unei familii de cuvinte cheie.

Un singur cuvânt cheie principal

Pagina trebuie să fie optimizată în jurul unui cuvânt cheie (să-l numim cuvânt cheie principal) și al tuturor cuvintelor cheie asociate (variații, sinonime), care vor avea legătură unele cu celelalte.

Suficient text

Aceasta este pagina care doriți să apară în rezultatele căutărilor pe cuvintele din aceeași familie, de aceea aveți nevoie de suficient text, tratând bine tematica abordată.

O familie de cuvinte cheie

Semnalele de relevanță trebuie să includă doar cuvinte cheie din familia targetată pentru a evita concurența între pagini, cunoscută și drept “canibalizarea cuvintelor cheie”.

Cu referire la folosirea cuvintelor cheie, rețineți:

Ce este avocat?

Avocat – Wikipedia

 

 

https://ro.wikipedia.org/wiki/Avocat

 

În România, avocatul este persoana licențiată în știinte juridice care, ulterior, este admisă în profesie, în baza unui examen organizat de baroul în care …

Avocatura în România · ‎Formele de exercitare a … · ‎Organizarea profesiei … · ‎Istoric

 

 

 

SEO

 

regula

 

#2

 

Utilizați variații ale cuvintelor cheie (nu doar cuvântul cheie principal) în locurile de o importanță sporită.

Folosirea variațiilor de cuvinte cheie este o variantă optimă deoarece scade riscul penalizării pentru „supra optimizare”. Această metodă vă oferă posibilitatea să acoperiți mai mult conținut din același câmp semantic (mai multe cuvinte cheie de tipul “long-tail”). De asemenea, este bine de știut că termenii mai lungi sunt superiori termenilor scurți (cuvintele cheie ajută site-ul să rancheze mai bine, dacă apar peste tot).

 

Ținând cont de ideile de mai sus, este important să menționăm că alegerea și utilizarea cuvintelor cheie se face în urma unei analize care are la bază volumul cuvintelor de căutare estimat.

URL

Adresa URL trebuie să descrie cât mai exact scopul sau conținutul paginii. E important ca utilizatorii să poată înțelege dacă pagina le satisface necesitățile până la deschiderea ei. Sufixul adresei URL (ultima parte, fără a include numele domeniului sau directoarele principale) trebuie să fie un scurt rezumat al paginii. Prefixul adresei URL (numele domeniului + directoare principale) trebuie să ofere context.

Încercați să respectați următoarele cerințe:

§  lungimea adresei URL nu trebuie să depășească 100 de caractere;

§  e preferabil să separați cuvintele prin cratime (-), și nu prin linii de subliniere (_);

§  creați un mesaj descriptiv și memorabil pentru utilizator;

§  evitați excesul de cuvinte cheie (keyword stuffing);

§  evitați parametrii dinamici (sortBy, sessionID, lat, lng etc.);

§  evitați cuvintele fără potențial de căutare (info, tag, articol etc.);

§  evitați caracterele speciale (cu excepția anumitor limbi precum rusa, chineza etc.);

§  realizați adrese URL perfect funcționale (se va încărca același conținut, indiferent de cine, unde sau când accesează o anumită adresă).

Concluzionăm cu următoarea regulă:

 

Avocat este o profesie in Romania

Search Results for: avocat

2103 ’19

Avocatul Muncii

Sunt avocat Coltuc Marius Vicentiu,avocat in cadrul Baroul Bucuresti de peste 16 ani specializat in dosare de dreptul muncii Aveti un video relevant pentru dosarele instrumentate de avocat Coltuc in materia dreptului muncii     Datele oficiale ale calitatii de avocat le gasiti pe https://www.ifep.ro/justice/lawyers/lawyerspanel.aspx Dosarele instrumentate de mine le gasiti pe http://portal.just.ro/SitePages/cautare.aspx?k=coltuc&v1=-mjmpdosardata O poza…

ADMIN

CATEGORY

2103 ’19

Avocat Online

Sunt avocat Coltuc Marius Vicentiu,avocat in cadrul Baroul Bucuresti de peste 16 ani Datele oficiale ale calitatii de avocat le gasiti pe https://www.ifep.ro/justice/lawyers/lawyerspanel.aspx Dosarele instrumentate de mine le gasiti pe http://portal.just.ro/SitePages/cautare.aspx?k=coltuc&v1=-mjmpdosardata O poza cu mine gasiti mai jos Aparitiile mele la tv le gasiti pe https://www.youtube.com/watch?v=dCAwNy9wXUA Sunt avocat Marius Vicentiu Coltuc == Avocat corect și…

ADMIN

CATEGORY

2103 ’19

Avocat Executare Silita

Sunt avocat Coltuc Marius Vicentiu,avocat in cadrul Baroul Bucuresti de peste 16 ani In 2009 incepeam o lupta alaturi de domnul avocat Piperea in dosarele impotriva bancilor si aparam oamenii de firmele de recuperari creante si banci cand ii executau silit pe acestia Aici aveti un video relevant       Pana in anul 2019…

ADMIN

CATEGORY

2103 ’19

Avocat Drept Penal

Sunt avocat Coltuc Marius Vicentiu,avocat in cadrul Baroul Bucuresti de peste 16 ani specializat in dosare penale DIICOT,DNA,PARCHET SI POLITIE Aveti un video relevant pentru dosarele instrumentate de avocat Coltuc in materia dreptului penal       Datele oficiale ale calitatii de avocat le gasiti pe https://www.ifep.ro/justice/lawyers/lawyerspanel.aspx Dosarele instrumentate de mine le gasiti pe http://portal.just.ro/SitePages/cautare.aspx?k=coltuc&v1=-mjmpdosardata…

ADMIN

CATEGORY

2103 ’19

Avocat Divort

Sunt avocat Coltuc Marius Vicentiu,avocat in cadrul Baroul Bucuresti de peste 16 ani specializat in dosare de divort Aveti un video relevant pentru dosarele instrumentate de avocat Coltuc in materia divortului       Datele oficiale ale calitatii de avocat le gasiti pe https://www.ifep.ro/justice/lawyers/lawyerspanel.aspx Dosarele instrumentate de mine le gasiti pe http://portal.just.ro/SitePages/cautare.aspx?k=coltuc&v1=-mjmpdosardata O poza cu…

ADMIN

CATEGORY

2103 ’19

Avocat Banca

Sunt avocat Coltuc Marius Vicentiu,avocat in cadrul Baroul Bucuresti de peste 16 ani In 2009 incepeam o lupta alaturi de domnul avocat Piperea in dosarele impotriva bancilor Aici aveti un video relevant       Pana in anul 2019 am castigat peste 5000 de dosare impotriva bancilor Datele oficiale ale calitatii de avocat le gasiti…

ADMIN

CATEGORY

1303 ’19

Tur Virtual Cabinet Avocatura Coltuc

Tur Virtual Cabinet Avocat Coltuc Marius – Avocat Penal – Avocat Procese Banci Birou Virtual de Avocat: CA Coltuc Marius Vicentiu ERROR: Javascript not activated

ADMIN

CATEGORY

1303 ’19

Cariere

Studenti la Facultatea de Drept – Cariere Avocati Societatea noastră oferă studenţilor din cadrul Facultăţii de Drept posibilitatea de a intra în universul avocaturii de top din România încă din perioada studiilor, prin organizarea unui program de burse private acordate viitorilor jurişti selectaţi de către societatea noastră. Proaspeți absolvenți – Cariere Avocati Orice tânăr absolvent…

ADMIN

CATEGORY

2304 ’14

Despre mine

Sunt avocat Marius Vicentiu Coltuc == Avocat corect și implicat. Client mulțumit și relaxat! == Sunt Coltuc Marius Vicentiu,titularul de Cabinet avocat Avocat Coltuc 0745 150 894 www.coltuc.ro ________________ Clienții mei spun despre mine că sunt o persoană sufletistă, care își dă interesul în realizarea scopului clientului, și care dă dovadă de seriozitate și profesionalism….

ADMIN

CATEGORY

2203 ’13

Contact

Contactati-ne Acum. Bucuresti, Romania Google Map → Tel:  0745150894 avocat@coltuc.ro Adresă: Calea Rahovei, nr. 266-268, Electromagnetica Business Park, corp 60, București 050912 Program: Deschis ⋅ Închide la 18 Telefon: 0745 150 894 Programări: coltuc.ro

ADMIN

CATEGORY

LOAD MORE

 

SEO

 

regula

 

#3

 

Adresa URL este primul rezumat al paginii.

URL-ul (Uniform Resource Locator) este o adresă a unei resurse de pe Internet. Acesta este un element important pentru optimizarea internă (on-page).

Cuvânt cheie targetat

Adresa URL trebuie să conțină cuvântul cheie targetat, care va fi relevant și reprezentativ pentru întreg conținutul paginii. Acest lucru este recomandat pentru procesul de crawling (scanare), realizat de către roboții motoarelor de căutare, dar şi pentru a simplifica munca utilizatorului. Recomandăm să respectați întotdeauna această regulă!

Accesibilitate

Vă place cum arată adresa dumneavoastră URL? Aceasta trebuie să fie clară, lizibilă și accesibilă pentru utilizatori, deoarece cu cât URL-ul este mai ușor de citit de către oameni, cu atât va fi considerat mai bun de către motoarele de căutare – un lucru evident!

Lungime corespunzătoare

Bineînțeles, nu există reguli fixe, însă ar trebui să luați în considerare următorul factor – un URL scurt este superior unuia lung deoarece pare a fi natural și mai ușor de reținut.

Titlul paginii

Titlul paginii apare în partea de sus a browserului și ca subtitlu într-un fragment al paginii cu rezultate organice a motoarelor de căutare. Acest titlu apare și în rețele de socializare, atunci când cineva partajează acel URL. Din aceste motive titlul paginii are nu doar o uriașă valoare SEO (este unul dintre cei mai importanți factori), ci și o valoare incontestabilă ”de atragere a clicurilor” (funcționează ca stimulent de accesare prin clic). Trebuie să obțineți un echilibru între optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) și facilitatea excelentă în utilizare.

Câteva recomandări:

§  cuvintele cheie trebuie să se afle mai aproape de început;

§  respectați lungimea de 50-60 caractere;

§  trebuie să fie unic;

§  trebuie să fie convingător;

§  evitați cuvintele fără potențial de căutare;

§  folosiți numele brandului (la final) doar în cazul în care va ajuta la creșterea numărului de accesări;

§  evitați excesul cuvintelor cheie (keyword stuffing);

§  evitați caracterele speciale (cu excepția anumitor limbi precum rusa, chineza etc.);

Ținând cont de recomandările de mai sus, rețineți următoarea regulă:

SEO

 

regula

 

#4

 

Titlul este al doilea rezumat semnificativ al paginii.

Etichetele de titluri sunt definiţiile documentelor, pe care le puteţi observa în diferite locuri pe internet, inclusiv în pagina de browser. Aceste elemente au rolul de a informa motoarele de căutare şi vizitatorii în ce priveşte scopul sau conţinutul oricărei pagini de pe site-ul dumneavoastră.

 

Titlul trebuie să fie concis, să reflecte conținutul paginii, să fie atractiv și memorabil pentru utilizatori.

Subtitluri

Acestea sunt, de obicei, însoțite de etichete HTML H1, H2… H6. În prezent, motoarele de căutare devin tot mai bune la interpretarea CSS și Javascript, astfel că subtitlurile pot fi implementate ca absolut orice. Este vorba de un scenariu clasic în care mărimea contează.

 

Sunt fragmente evidențiate de text care prezintă userilor și motoarelor de căutare cele mai sugestive elemente.

Spiderii scanează și identifică cuvintele folosite în titluri și subtitluri, care, din acest motiv, trebuie să descrie cu exactitate conținutul paginii.

 

Tagul H1 (principalul și cel mai mare titlu pe pagină), ar trebui să apară în partea central-superioară a paginii și să fie primul lucru pe care îl văd vizitatorii când o accesează. Subtitlul trebuie să ia forma unui ”sinonim” (și nu același text) al etichetei de titlu – incluzând cuvântul cheie principal sau o variație apropiată a acestuia. Nu există o anumită limită de lungime în ce privește subtitlurile, însă acestea nu trebuie să fie prea lungi și să se încadreze într-un rând sau două.

 

Recomandare: subtitlurile trebuie să transmită clar ideile paginii pe care o introduc.

Rețineți faptul că titlurile și subtitlurile sunt un alt mijloc de reflectare a conținutului de pe paginile dumneavoastră.

SEO

 

regula

 

#5

 

Subtitlul (H1) este al treilea rezumat al paginii.

Subtitlul trebuie să fie util și informativ, specific și relevant. Încercați să depășiți ideile convenționale și să-l faceți unic și original.

Meta descriere

Meta descrierea este un rezumat al paginii și apare ca un fragment de text în lista rezultatelor organice, sub titlul de pagină. Are un rol important, căci ajută utilizatorii să decidă dacă merită să acceseze site-ul dumneavoastră sau să opteze pentru altul din listă. Secretul constă în a experimenta până obțineți un număr satisfăcător de accesări.

Încercați să respectați următoarele cerințe:

§  lungimea de 150-160 de caractere, dar preferabil să nu fie mai mult de 156;

§  utilizați cuvântul cheie principal aproape de început și câteva variații/sinonime ulterior, în format conversațional, user-friendly și ușor de înțeles;

·  oferiți informații de valoare și convingătoare pentru a determina utilizatorii să viziteze această pagină;

·  trebuie să fie unică la nivel de domeniu (dar și la nivelul întregii rețele WWW);

·  evitați excesul de cuvinte cheie (keyword stuffing).

Rețineți, de asemenea, că uneori ar fi o idee bună să nu scrieți o meta descriere, însă acesta este un subiect ce trebuie experimentat. Atunci când motoarele de căutare nu găsesc o descriere – acestea vor genera una și o vor utiliza în acel fragment de text din lista de rezultate. Acest lucru poate reprezenta un avantaj deoarece descrierea generată automat folosește fragmente de conținut bazate pe interogarea de căutare, fiind astfel relevantă și captivantă pentru utilizator. Este important de înțeles că meta descrierea nu este un element primordial pentru motoarele de căutare în procesele de crawling, indexare sau de generare a rezultatelor. Nicidecum. Aceasta convinge utilizatorul să dea clic pe un anumit rezultat al căutărilor și nu pe altele. Iată de ce nu e nevoie să utilizați cuvinte cheie în exces.

Rolul esențial al meta descrierii se reflectă în următoarea regulă:

SEO

 

regula

 

#6

 

Meta descrierea este al patrulea rezumat al paginii.

Meta descrierea este atributul HTML care oferă un rezumat sau o explicație laconică privind conținutul paginii. Este folosită pe paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare (search engine result pages – SERP), având scopul de a afișa fragmente relevante pentru o anumită pagină. Chiar dacă nu are un rol semnificativ pentru SEO, este un factor important al facilității în utilizare. Iată de ce meta descrierea trebuie să fie captivantă, deosebit de informativă și atractivă pentru vizitatori.

Conținut

Am putea spune că existența site-ului depinde de conținut sau că anume conținutul este Regele. Acesta este elementul principal ce atrage utilizatorii către site-ul web, îi face fericiți, îi determină să partajeze pagina și să o facă cunoscută.

Utilizatorul caută ce-l interesează, apoi analizează lista cu rezultatele căutării, examinează adresele URL, titlul, subtitlurile, meta descrierile etc. și doar atunci decide să vă viziteze pagina. În acest moment lucrurile devin cu adevărat interesante.

 

Este important să rețineți că un utilizator va decide în 2 sau 3 secunde dacă o anumită pagină îi oferă sau nu informația de care are nevoie. Acest interval este unul critic și toată informația din fața utilizatorului trebuie modelată și optimizată pentru a-i facilita decizia.

 

H1 este primul lucru pe care îl văd userii. Primul paragraf este al doilea element observat și abia după analiza acestora, utilizatorii vor decide dacă acea pagină le satisface sau nu necesitățile. Dacă persoana revine la pagina cu rezultate a motorului de căutare (“pogo-sticking”) – poziția dumneavoastră în clasament va avea de suferit. Dacă acesta rămâne pe pagină – conținutul trebuie să-l convingă că a meritat efortul.

Nu există reguli stricte legate de cum se scrie un conținut excelent, însă acesta trebuie să fie excelent. Totuși, este de reținut un detaliu – aspectul trebuie să fie conceput într-o asemenea manieră încât utilizatorul să nu fie nevoit să citească fiecare secțiune de conținut pentru a desprinde ideile de bază. În schimb – acesta ar trebui să poată efectiv scana pagina și extrage cu ușurință cele mai importante elemente. În acest sens, ați putea experimenta cu subtitlurile, textele scrise cu caractere bold, cuprinsuri interne, liste ordonate sau neordonate de elemente etc., toate acestea trebuie să ajute la evidențierea ideilor principale.

 

 

 

Iată câteva sfaturi și mici secrete:

§  scrieți conținut pentru oameni, nu pentru motoarele de căutare;

§  scrieți cel puțin câteva sute de cuvinte;

§  concepeți primul paragraf ca rezumat al paginii;

§  plasați cuvintele targetate la începutul textului;

§  începeți conținutul doar cu text, iar apoi puteți adăuga și alte formate, dacă doriți;

§  evitați banerele Flash;

§  evitați reclamele;

§  includeți cel puțin o imagine pentru a face conținutul mai plăcut;

§  adăugați un link către o altă pagină excelentă, în special dacă vizitatorul ar obține mai multe detalii acolo;

§  oferiți valoare unică, informații relevante, dezvoltați titlul, lăsați potențialului vizitator impresia de mediu interesant şi informativ;

§  plasați cele mai importante idei la început, iar apoi le elaboraţi;

§  utilizatorii, de regulă, scanează vizual pagina, de aceea scrieți paragrafe scurte, care evidențiază o singură idee;

§  folosiți cuvântul cheie principal de cel mult 2 sau 3 ori pe pagină;

§  utilizați de câteva ori și variații sau sinonime ale cuvântului cheie principal;

§  creați conținut excelent, fără a vă gândi la utilizarea frecventă a cuvintelor cheie;

§  evitați excesul de cuvinte cheie, dar nu uitați totuși faptul că acele cuvinte cheie vor fi indexate și pot aduce trafic;

§  includeți cel puțin o listă de elemente ordonate sau neordonate (înlocuind paragrafele sau enumerările), cu cel mult 7-10 puncte, formulate succint. Astfel utilizatorii vor memora mai ușor conținutul;

§  grupați paragrafele și includeți subtitluri ce conțin cuvinte cheie importante;

§  includeți la începutul paginii un tabel ce conține subtitluri de pe acea pagină;

§  utilizați text cu caracter bolditalic sau underline pentru a evidenția cuvintele cheie și ideile semnificative;

§  asigurați-vă că nu există în conținut greșeli de tipar sau de scriere înainte de publicarea conținutului pe pagină.

Putem deduce următoarele reguli:

SEO

 

regula

 

#7

 

Conținutul unei pagini web trebuie să fie unic și valoros.

Desigur, conținutul trebuie să se remarce în mod autonom (valoros și diferit de alte pagini web) și să soluţioneze uşor „problema” (să ofere informații/răspunsuri, să ia măsuri etc.)

 

Practic, pentru a atinge nirvana SEO on page, trebuie să concepeți conținutul astfel încât să fie clar pentru oricine (atât oameni, cât și boți) la ce se referă. Puteți realiza acest lucru inserând cuvinte cheie orientate în locuri vizibile – acele locuri la care utilizatorii tind să fie mai atenți:

  • URL;
  • titlul paginii;
  • subtitluri;
  • textul cuprinsului.

SEO

 

regula

 

#8

 

Primul paragraf este al cincilea rezumat al paginii.

Rețineți faptul că primul paragraf este un element cheie care ar putea capta atenția. Formulați-l cu grijă și gândiți-vă la posibilii vizitatori: ce așteptări au ei? Cum îi puteți convinge să citească textul în continuare și să nu părăsească site-ul dumneavoastră?

Originalitate

Primul paragraf este oglinda întregului text și o punte între dumneavoastră și vizitatori. Din acest motiv sintagmele neașteptate, ce conțin idei relevante sunt cele care vor capta atenția și vor câștiga simpatia utilizatorilor.

Claritate

Este evident faptul că oamenii nu au timp. De aceea, primele cuvinte din articolul sau conținutul dumneavoastră trebuie să fie foarte clare, concise și structurate logic pentru a nu speria utilizatorul și a nu-i complica experiența. Atenție la acest aspect!

Relevanță

În pofida dorinței de a vă impresiona posibilii vizitatori folosind formule specifice, primul paragraf ar trebui să rămână extrem de relevant și informativ, să cuprindă un plan succint de conținut și cele mai importante cuvinte cheie.

SEO

 

regula

 

#9

 

Conținutul este cel mai lung “rezumat” al paginii.

Știm că ați auzit acest lucru de sute de ori, însă dacă aveți informații interesante, de valoare și texte amuzante, veți atrage trafic în mod natural. Tot ce ține de SEO se bazează pe acest simplu adevăr.

 

Am menționat că motoarele de căutare vor analiza mai întâi adresa URL a paginii, apoi titlul, subtitluri de pe pagină, descrierea și așa mai departe. Optimizarea oferă pur și simplu asigurări că aceste elemente sunt foarte sugestive și reflectă intențiile dumneavoastră de poziționare în clasamentele de căutări.

Imagini

Toate paginile ar trebui să conțină imagini pentru că au un rol important în clasamentele de căutare. Acestea au ocazia să apară ca rezultat al căutării unei imagini, însă contribuie și la SEO în general. Existența unor pagini vesele și prezentabile încântă utilizatorul, iar secțiunile grafice adaugă cu ușurință ingredientul lipsă din conținut. Motoarele avansate de căutare pot interpreta și textul din imagini, însă

 

 

nu se recomandă să ascundeți în interiorul imaginilor cuvinte cheie ce pot fi perfect citite şi identificate. În optimizare, utilizați cele mai importante cuvinte cheie pentru prima imagine, următoarele (sinonime, variații) pentru a doua imagine, cuvinte cheie cu coadă lungă (long tail) pentru a treia și așa mai departe.

 

Optimizarea imaginilor trebuie să respecte următoarele cerințe:

§  denumirea fișierului trebuie să fie apropiată contextual de sufixul adresei URL;

§  separați prin cratime (-) cuvintele cheie din denumirea fișierului;

§  folosiți doar caractere simple (litere) în denumire;

§  nu folosiți caractere speciale în denumirea fișierului;

§  asigurați-vă că utilizați imagini de bună calitate;

§  folosiți rezoluția corespunzătoare;

§  asigurați-vă că dimensiunea fișierului-imagine este cât mai mică posibil (folosiți formate corespunzătoare: gif, png, jpg);

§  adăugați un atribut ALT – text alternativ, afișat când imaginea nu poate fi încărcată; acest text ar trebui să fie foarte apropiat de conținutul meta descrierii;

§  adăugați un atribut TITLE – denumirea imaginii, care apare sub formă de notă informativă când plasați cursorul pe imagine; acesta ar trebui să fie foarte apropiat de tag-ul <title> al paginii.

https://avocat-coltuc.myshopify.com

https://coltucomul.wixsite.com/avocat-coltuc

https://www.facebook.com/avocatcoltuc.ro

https://avocat-coltuc.business.site

https://avocatcoltuc.blogspot.com/

https://coltuc.ro/

https://www.wattpad.com/user/MariusColtuc

https://avocatcoltuc.tumblr.com/

https://github.com/avocatcoltuc

https://avocatcoltuc19.livejournal.com

https://www.evernote.com/shard/s739/nl/1/227830ad-8483-496c-8bca-b5d5a0b4457d?title=avocat%20coltuc%200745%20150%20894

https://hubpages.com/@mariusvicentiucoltuc

https://seekingalpha.com/user/50211797/comments

https://www.merchantcircle.com/avocat-coltuc-0745-150-894-coltuc-ro-new-york-ny

https://dzone.com/users/3656130/avocatcoltuc.html

 

 

 

 

 

 

 

 

2 comentarii la „avocat”

Lasă un comentariu