Cum faci contestaţie la #bac2019

Cum faci contestaţie la #bac2019

Afla Cum faci contestaţie la #bac2019 pe coltucsiasociatii.ro,vezi si #livecoltuc . Avem pentru dvs. consultanta online GRATUITA .

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

contestatie #bac2019 Opinie https://www.coltuc.ro

Cum faci contestaţie la rezultatele de la BAC 2018

Cum faci contestaţie la rezultatele de la BAC 2019 Absolvenții de liceu nemulțumiți de rezultatele la Bacalaureat 2019 pot depune contestații în aceeași zi în care se afișează rezultatele. . Contestațiile la probele scrise de la examenul de Bacalaureat 2019 se depun și se înregistrează la centrul de examen

Acestea sunt primite și înregistrate de către președintele comisiei, alături de unul dintre vicepreședinți sau un alt membru al comisiei din centru de examen. După ce sunt centralizate cererile prin care se

contestă notele obținute la evaluarea inițială, lucrările se secretizează. Ulterior, sunt corectate din nou. După terminarea evaluării şi deschiderea lucrărilor, preşedintele comisiei de contestaţii analizează notele acordate după reevaluare, în comparaţie cu cele acordate iniţial.

[/column]

contestație sf [At: RUSSO, S. 72/ V: ~iune / P: ~ii / E: fr contestation1 Contestare (1). 2 Împotrivire. 3 Ceartă. 4 Dezbatere. 5 Procedeu prin care o persoană se opune la executarea unei hotărâri judecătorești sau prin care se cere anularea acesteia. 6 (Ccr) Act întocmit în acest scop. 7 Plângere îndreptată către un organ ierarhic superior împotriva actelor ilegale, sau considerate nedrepte, comise de către un organ ierarhic inferior, prin care se solicită revizuirea sau anularea hotărârii respective.