#livecoltuc Verifica firma sa nu fie tepara

#livecoltuc Verifica firma sa nu fie tepara

#livecoltuc Verifica firma sa nu fie tepara,vino pe #livecoltuc .Ai consultanta online GRATUITA vezi si coltucsiasociatii.ro. Firma ta este in siguranta ACUM.

Coltucsiasociatii.ro
Prezinta Marius Vicentiu Coltuc

Citeste toata stirea  :  https://coltucsiasociatii.ro/livecoltuc-cum-verific-o-firma-partenera/livecoltucsiasociatii

 

Vezi ce este o FIRMA https://ro.wikipedia.org/wiki/Companie

firmă sf [At: ODOBESCU, S. III, 335 / Pl: ~me / E: ger Firma1 Denumire convențională sub care funcționază o întreprindere. 2 Antrepriză industrială sau comercială. 3 Inscripție executată pe un zid, pe o placă etc., așezată la intrarea unui magazin, a unei întreprinderi etc. și pe care este indicată denumirea, destinația, caracterul acestora. 4 (Pex) Panou (încadrat de motive și desene ornamentale, lumini etc.) pe care este inscripționat numele și destinația unei firme (2).

FÍRMĂ, firme, s. f. 1. Inscripție executată pe un zid, pe o placă etc., așezată la intrarea unui magazin, a unei întreprinderi etc. și pe care este indicată denumirea, destinația, caracterul acestora; p. ext. placă, panou cuprinzând această inscripție (adesea însoțită sau încadrată de motive și desene ornamentale, lumini etc.). 2. Numele sau denumirea sub care un comerciant este înmatriculat în registrul comerțului și sub care semnează; p. gener. termen generic pentru unități de afaceri, indiferent de forma juridică a acestora. – Din germ. Firma.

FÍRMĂ, firme, s. f. 1. Inscripție executată pe un zid, pe o placă etc., așezată la intrarea unui magazin, a unei întreprinderi etc. și pe care este indicată denumirea, destinația, caracterul acestora; p. ext. placă, panou cuprinzând această inscripție (adesea însoțită sau încadrată de motive și desene ornamentale, lumini etc.). 2. Denumire convențională sub care funcționează o întreprindere. – Din germ. Firma.