Ma gandesc sa inchiriez . Cum fac? #livecoltuc 01.10.2019

Ma gandesc sa inchiriez . Cum fac? #livecoltuc 01.10.2019 https://coltucsiasociatii.ro/inchiriez-o-locuinta-cum-fac-la-livecoltuc-01-10-2019-vezi/livecoltucsiasociatii

Toamna se numără nu doar bobocii, ci și contractele de închiriere a locuințelor. Dacă ți-ai pus proprietatea la bătaie drept locațiune trebuie să știi că e extrem de indicat să nu o faci prin vorbe, ci printr-un contract (ceva mai mult decât un tipizat de la o agenție), dar și că trebuie să declari veniturile la Fisc pentru a nu te trezi cu autoritățile pe cap și poate chiar cu un dosar penal.

Ma gandesc sa inchiriez VEZI AICI CUM FACI https://coltucsiasociatii.ro/inchiriez-o-locuinta-cum-fac-la-livecoltuc-01-10-2019-vezi/livecoltucsiasociatii

 

Sunt chiriaș, ce trebuie să știu despre un contract de închiriere apartament?

Închirierea unui apartament se face printr-un contract de închiriere sub formă scrisă între proprietar și chiriaș. Acesta are în atenție prețul chiriei și bunul imobiliar, simplu spus, chiriașul își dă acordul asupra spațiului de locuit pus la dispoziție, potrivit sumei lunare de bani convenită.

Contractul de închiriere are valabilitate fără a fi autentificat la notar. În plus, în calitate de chiriaș, prezența contractului nu implică pentru tine nicio obligativitate fiscală, aceasta este exclusiv în sarcina proprietarului.

Lasă un comentariu