RECUPERAREA CREANȚELOR

0 Reviews

[site_reviews_form title=”RECUPERAREA CREANȚELOR” description=”RECUPERAREA CREANȚELOR RECUPERAREA CREANȚELOR” assigned_posts=”RECUPERAREA CREANȚELOR” assigned_users=”RECUPERAREA CREANȚELOR” class=”RECUPERAREA CREANȚELOR” id=”knzvwdiv”]

RECUPERAREA CREANȚELOR. Firma Specializata Recuperare Creante Persoane Fizice, Juridice. Sute de Dosare Castigate. Analiza Dosar Gratuita. Consiliere Completa. Ne ocupam de toata procedura. Vezi Detalii. Avans 0% Vizite pe teren. Debite persoane juridice. Acoperire nationala.

 

SCRIE-NE PE https://coltuc.ro/

 

#CREANTE

 

 

RECUPERAREA CREANȚELOR

Recuperarea creanțelor reprezintă un domeniu vital în afacerile curente ale fiecărei societăți, activitate ce o ajută să își continue desfășurarea obiectului de activitate.

Activitatea de recuperare se exercită prin două modalități:

  • pe cale amiabilă, prin operațiunea de mediere;
  • pe cale judiciară, prin intermediul instanței de judecată.

Pe cale amiabilă, se dorește recuperarea creanței prin ajungerea la un acord cu debitorul. Sens în care se va proceda la identificarea debitorului și verificarea stării de solvabilitate a acestuia, precum și a bunurilor acestuia. Ulterior, prin intermediul executorului judecătoresc sau prin poșta, debitorul va fi notificat în legătură cu achitarea debitului.

Dacă, în urma demersurilor de soluționare pe cale amiabilă, în termen de 15 zile de la data primirii somației de plată, debitorul nu reacționează afirmativ la solicitările noastre, vom demara procedura litigioasă de recuperare a creanței datorate.

Procedura se va finaliza cu executarea silita a debitorului pentru acoperirea debitului datorat, dar și a cheltuielilor judiciare pentru toată procedura de soluționare a conflictului litigios.

Executarea silita implică urmărirea bunurilor mobile și/sau imobile, dar și poprirea conturilor bancare ale debitorului pana la concurența cuantumului creanței.

Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați.

 

Aspectele juridice sunt efectuate de avocatii externi afiliati

 

 

Coltuc si asociatii – Recupereaza facturile restante

Ai câteva facturi neîncasate și te tot gândești ce să faci. Deja au trecut zile bune de când a trecut scadența, dar clienții nu par să aibă vreun gând să îți vireze banii în cont. Le trimiți un e-mail, poate le dai un telefon să le amintești, dar ți-e teamă că dacă faci presiuni prea mari o să strici relațiile cu ei. Zilele continuă să treacă și facturile neplătite încep să-ți strice socotelile. Cash-flow-ul o ia la vale, contabilul te presează că trebuie să închidă situația, furnizorii și salariații își așteaptă banii, iar tu nu te mai poți concentra pe ce ar trebui cu adevărat să faci ca să-ți menții afacerea.

APELEAZA LA COLTUC SI ASOCIATII SAI – care „exista” de 17 ani pe piata recuperarilor de creante
https://coltucsiasociatii.ro/

Sau email : contact@coltucsiasociatii.ro Whatsapp 0745150894

#creante #coltuc

 

 

3 comentarii la „RECUPERAREA CREANȚELOR”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.