Cum a vrut sistemul paralel bancar/avocatial/masonic sa il doboare pe avocatul Coltuc Marius Vicentiu

Cum a vrut sistemul paralel bancar/avocatial/masonic sa il doboare pe avocatul Coltuc Marius Vicentiu

Analiza 2023

Preambul: Au trecut 7 ani și nu exista niciun dosar,niciun condamnat,nicio audiere a celui favorizat De ce? Pentru că nu există vreo faptă penala Când aveți timp citiți și Abuzurile statului paralel împotriva avocatului Coltuc Marius Un articol in care explic întreaga făcătură a dosarului penal https://justitiareala.ro/2023/03/31/abuzuri-stat-paralel-asupra-avocat-coltuc-marius-vicentiu-haiducul-euiesinstrada/

Totul a inceput in 2010 o data cu procesele pe clauzele abuzive impotriva bancilor si s-a accentuat in 2015 cand am candidat la Alegerile Baroului Bucuresti!

Ma numesc Coltuc Marius Vicentiu si sunt de peste 17 ani avocat in cadrul Baroului Bucuresti cu numeroase publicatii juridice,prezenta tv si activitate universitara.

Dar ce conteaza…?

Cum a vrut sistemul paralel bancar/avocatial/masonic sa il doboare pe avocatul Coltuc Marius Vicentiu
Analiza 2023

In anul 2017 instrumentam peste 5000 de dosare impotriva bancilor din Romania sau IFN – urilor pe clauze abuzive. Procese colective banci si executari silite . In 2017 a inceput lupta unor forte „oculte” impotriva mea . 

Imi pun o intrebare retorica : De ce credeti ca sunt foarte putine dosare impotriva bancilor in 2023? Pentru ca bancile au toata puterea interna a statului si cea internationala si masoneria lucreaza foarte bine si in 2023! Statul se imprumuta de la banci,care impreuna cu OMV conduc Romania

In 2015 „ma pune naibii” sa indraznesc ca candidez la sefia Baroului Bucuresti si de atunci POTOPUL …

DE CE?

Haideti sa le luam pe rand

In decursul anilor 2015,2016 si 2017 primeam zilnic telefoane cu numar privat si diverse voci de barbati si femei imi repetau aproape bolnavicios  .  „Stai in banca ta,Nu stii cu cine te pui, Da ti demisia si multe altele”

La momentul respectiv le-am tratat ca pe simple mesaje si fiind o persoana publica atunci nu le am dat importanta

Insa,in august 2017 am inteles care este forta mafiei bancare din Romania si a colegilor oculti din avocatura .

I

Initial ,in lunile aprilie-iunie 2017 fusesem chemat in calitate de martor la sediul DIICOT pentru un dosar extins si intrumentat de acestia .

M-am prezentat si am dat declaratii si am depus niste documente care sa ajute cauza . Dar miza era alta si am inteles mai tarziu .

II

Toate bune si frumoase pana in ziua de 09 august 2017 . Cand primesc un telefon pe la 8.30 de la un comisar judiciar Diicot care imi spune” Sa treceti un pic pe la birou sa discutam cu dvs.” . Mentionez ca in luna august ma aflam in concediu de odihna,dar ma prezint in maxim 35 de minute la sediul cabinetului de avocat .

Cand,surpriza:  Erau peste 10 persoane care efectuau o perchezitie domiciliara LA SEDIUL UNUI AVOCAT

Am cerut sa vorbesc cu procurorul de caz si acesta lipsea la inceput,venind in aproximativ 30 de minute in slapi si sfidand pe toata lumea .

Le-am cerut sa sune pe decanul nostru si sa imi arate incheierea judecatoreasca de perchezitie domiciliara pentru un sediu de avocat .

Mai mult aveau o incheiere de respingere a perchezitiei din partea CAB,dar ce conteaza? Au ridicat obiecte,au realizat perchezitia cum au vrut! Si la perchezitia calculatoarelor de la DIICOT nu au chemat nici avocatul ales,nici pe mine! Ca asa vor muschii lor!

Liniste cateva minute .

Dupa imi arata o incheiere prin care se permitea intrarea in cabinet si nicidecum perchezitia calculatoarelor unui cabinet de avocat .

Dar,mi s-a raspuns sec : „ ori cooperezi,ori iti luam toate calculatoarele si inchidem casa de avocatura” .

Dupa aproximativ 5 ore mergem la sediul DIICOT si procurorul de caz imi zice sec”Ori recunosti,ori te arestez”  . Eram de fata cu un coleg avocat care lucra la cabinetul meu si am ramas siderati .

A se vedea plangerea penala impotriva procurorului .  Se ataseaza plangerea .

III

Avocatul meu depune 6 cereri de studiere de dosar la care nici pana in ziua de azi(2023) nu a raspuns

Si,m-au arestat preventiv 10 zile „ PENTRU CA ASA A VRUT PROCURORUL SI CA POATE” . 

Nu se putea aresta fara concursul unor magistrati.

Aceeasi magistrati care judeca ca si judecatori de drepturi si libertati la Curtea de Apel Bucuresti(cel putin in cazul meu si pot dovedi afirmatiile facute) .Si admit toate cererile DIICOT SI DNA – se stiu acestia si fata de care am depus deja plangeri penale. De exemplu mandatul de arestare la Cab in dosarul meu a fost dat de judecatorul . Care aprobase in dosarul de urmarire DIICOT ascultarea ilegala a mea ca avocat- Sunt multe de spus si adevarul va iesi la iveala.

„Culoarul justitiei” functioneaza si in 2023 si pot dovedi acest lucru si mai grav este ca sunt implicati si colegi avocati . In dosarul meu exista o declaratie data de un coleg avocat care este „Oaspetele perfect „ pentru DIICOT  – avocatul Cristian Radulescu

IV

Prin septembrie 2017 procurorul de caz imi cere amenintator sa fac un denunt

Ce se intampla in septembrie 2019?

Sunt condamnat in prima instanta(Curtea de Apel Bucuresti) 2 ani cu suspendare sub supraveghere si SURPRIZA . 2 ani sa nu imi exercit profesia de avocat si 2 ani sa nu ocup vreo functie publica .

Nu stiu daca ati fost atenti la ce am scris mai sus.

Am deranjat bancile ca avocat si m-au pus pe tusa 2 ani

Am deranjat colegii avocat,procuratura si serviciile si nu pot fi ales 2 ani in functii publice

CE COINCIDENTA!

Am 43 de ani si nu cred in concidente!Nu am crezut niciodata!

Oameni buni,

Procuratura este puterea suprema a Romaniei. Nu va amagiti cu respectarea drepturilor in Romania . Pana sa mi se intample aceasta minune si eu eram idealist,nu credeam ca se poate intampla asa ceva si sa iti fie incalcate toate drepturile . 

CE SE INTAMPLA IN 2023?

 

Infracțiunea de favorizarea făptuitorului și nu a inculpatului cum era în Codul penal anterior…Au trecut 7 ani și nu exista niciun dosar,niciun condamnat,nicio audiere a celui favorizat De ce? Pentru că nu există vreo faptă penala Când aveți timp citiți și Abuzurile statului paralel împotriva avocatului Coltuc Marius Un articol in care explic întreaga făcătură a dosarului penal https://justitiareala.ro/2023/03/31/abuzuri-stat-paralel-asupra-avocat-coltuc-marius-vicentiu-haiducul-euiesinstrada/

 Până atunci,nu împrăștiați cu noroi in munca de o viață a unui om

Dezbinarea și nu unitatea sau susținerea unora ca abuzurile sa nu se mai repete! Doamne ajuta! Coltuc Marius Vicentiu Promovez hashtagurile #euiesinstrada #nurenuntlacash

Curtea de Apel Bucuresti a pronuntat la 23 octombrie 2023 o hotarare definitiva care consfinteste faptul ca avocatii nu pot fi automat exclusi din profesie imediat ce au fost condamnati. Subliniem cuvantul „automat”, intrucat el este intreaga esenta a problemei, asa cum veti vedea mai jos: hotararea CAB se bazeazea pe o decizie prin care Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca trebuie sa existe criterii clare pentru a se stabili daca fapta pentru care un avocat a fost condamnat definitiv este sau nu suficient de grava pentru a atrage excluderea din breasla.

Concret, judecatoarele CAB Melania Bejenar, Nina Gogescu si Iulia Ursan au mentinut definitiv sentinta din 5 octombrie 2022, prin care magistratul Alexandru Marian Statescu de la Tribunalul Bucuresti obligase Uniunea Nationala a Barourilor din Romania sa-l reinscrie pe Marius Coltuc in Tabloul Avocatilor dupa ce, in 2020, tot UNBR il daduse afara din profesie din cauza condamnarii la 2 ani de inchisoare cu suspendare primite intr-un dosar DIICOT. Mai precis, sa-l reinscrie ca avocat fara drept de exercitare a profesiei, cu mentinerea deciziei de suspendare. De ce in acest fel, veti afla in randurile care urmeaza.

Cronologia spetei

Totul a inceput in 18 aprilie 2018, cand procurorul DIICOT Marius-Marian Crivat l-a trimis in judecata pe avocatul Marius-Vicentiu Coltuc pentru presupuse fapte de favorizarea faptuitorului si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Rechizitoriul cauzei nr. 2956/D/P/2017 a fost confirmat de catre sefa din acel moment a Sectiei de combatere a infractiunilor de terorism si a criminalitatii informatice, procuroarea Florina-Silvia Popa

Mai e un hop de trecut

Inchei, mentionand ca Marius Coltuc a declarat vineri, 17 noiembrie 2023, pentru Lumea Justitiei ca mai este un pas de parcurs: dupa ce Baroul Bucuresti va pune in executare hotararea definitiva a Curtii de Apel Bucuresti, mai trebuie platita taxa de 4.800 de lei pentru trecerea in Tabloul avocatilor cu drept de exercitare a profesiei 

Prezint minuta senintei TMB nr. 4828/2022 din dosarul nr. 24535/3/2020:

Admite cererea. Anuleaza Decizia nr. 1008/2.06.2020. Obliga Baroul Bucuresti sa il reinscrie pe reclamant in Tabloul avocatilor fara drept de exercitare a profesiei, cu mentinerea deciziei de suspendare.

Constata refuzul nejustificat al UNBR de solutionare a plangerii prealabile formulate de reclamant. Cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare. Recursul se depune la Tribunalul Bucuresti. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, astazi, 5.10.2022”.

Iata minuta deciziei CAB nr. din aceeasi cauza:

Respinge recursurile ca nefondate. Definitiva. Pronuntata azi, 23.10.2023, in conditiile art. 402 teza finala C.pr.civ.”.

P.S. Stimati colegi avocati! In Romania exista o dictatura in profesia de avocat si nu numai! Aveti grija „pe cine suparati” ca se alege praful de toata viata si munca voastra! Infractiunea de favorizarea infractorului in forma actuala este incriminata doar pentru a inlatura avocatii incomozi

 

Cum a vrut sistemul paralel bancar/avocatial/masonic sa il doboare pe avocatul Coltuc Marius Vicentiu
Analiza 2023

Cum a vrut sistemul paralel bancar avocatial masonic sa il doboare pe avocatul Coltuc Marius Vicentiu

6 comentarii la „Cum a vrut sistemul paralel bancar/avocatial/masonic sa il doboare pe avocatul Coltuc Marius Vicentiu”

Lasă un comentariu