Interlopii, mână în mână cu poliţia

Rechizitoriul privind furturile de masini de lux făcut de Parchetul de pe lângă Judecătoria din Sectorul 4 a scos la iveală modul în care interlopii „colaborează” cu poliţia. „Te învaţă gaboru’ cum să faci”, se încurajau între ei

 

inculpaţii din clanul Geamănu, reţinuţi astăzi de organele de ordine.Din interceptări se poate observa cum hoţii erau ajutaţi de poliţişti ca să rămînă în libertate. Modul „meticulos” în care acţionează poliţiştii este desprins parcă din bancuri. Inculpaţii Marian Daniel Simion şi Dumitru Alexandru Pîrvu au abandonat o maşină marca Peugeot pe care poliţiştii au gasit-o, dar dupa ce au luat amprentele din automobil, au uitat să sigileze maşina, dar nu pentru ca să îi prindă pe autorii furtului într-un flagrant.

 

adevarul

 

Un comentariu la „Interlopii, mână în mână cu poliţia”

  1. Astfel de oameni n-ar trebui sa existe…de fapt n-ar trebui sa-i lasam sa existe,ar trebui sa incercam sa stopam,sa eradicam acest “current” cu baieti de strada batausi si “nasi” care dau ordine.
    Ma uit la mine in Brasov cum baietasii de strada se ridica si aspira la mai mult.Este si cazul lui Barbu Andrei,cunoscut ca Farmacistu’,Ulise sau Azazel…A inceput “sa ajute” prostituatele din Brasov percepand un mic comision,apoi a avut o taraba cu haine de contrabanda in Piata Traian,a fost soferul unor dame de lux in Galati.In present, s-a linistit,are o viata sportiva intensa antrenandu-se la un club bine vazut in Brasov,a terminat facultatea .Totusi eu am aflat din investigatiile pe care le-am facut ca el impreuna cu prieteni de-ai lui vor sa puna monopol pe zona centrului,e vorba de camatarie,recuperari si posibil droguri.Se stie ca Barbu Andrei este o masinarie calculata, cu fler la oameni,un peste lunecos care isi da seama foarte repede atunci cand i se intinde o cursa si cu anume farmec care ii confera accesul in toate cercurile sociale in care doreste sa intre.Ar trebui ca lumea simpla,normala sa se fereasca de el,este un om periculos,iute la manie si cu multe batai la activ.
    Ar trebui monitorizat de catre organelle competente si prins cat mai curand daca intr-adevar
    cele aflate de mine sunt adevarate.

Lasă un comentariu