Euro Habitat SRL, finantatoarea proiectului Planorama, în prag de faliment anunta Casa de avoatura Coltuc

Compania Euro Habitat SRL, finantatoarea proiectului Planorama, e în prag de faliment. Mai multi clienti pagubiti, care au achitat chiar si integral apartamentele lansate în 2005, cer în instanta intrarea în insolventa a firmei.

Termenele au fost amânate pâna acum din motive de neprezentare a unei parti sau lipsa aparatorului si sunt programate în fiecare saptamâna, pâna la mijlocul lui decembrie.

Surse din interiorul firmei spun însa ca, între timp, directorul general al companiei, Yaron Bone, încearca sa înstraineze activele societatii si sa se faca nevazut cu banii care mai pot fi obtinuti.

La începutul acestei saptamâni, el a vândut la pret de dumping doua dintre cele patru blocuri – este vorba despre cele aflate în stadiu incipient de constructie.

Asta dupa ce, în luna martie, a încheiat un contract prin care Euro Habitat cedeaza toate drepturile si obligatiile catre firma Rei Capital Real Estate SRL, în schimbul a 300 de lei. Administratorul acestei societati este însa nimeni altul decât Yaron Bone.

Sursa: EvZ

Lasă un comentariu