Crimbo Prod Carn a intrat in insolventa anunta Casa de avocatura Coltuc

Productorul avea la finalul anului trecut datorii totale de 4,8 mil. euro, potrivit informatiilor aparute pe site-ul Ministerul Finantelor.“Au o datorie de 90.000 de lei (n.red.- circa 21.000 de euro) la noi, dar sunt slabe sanse sa mai obtinem acesti bani”, a declarat Mircea Gecan, director general al D&S Fleisch Romania, unul dintre cei mai mari

 

 

distribuitori locali de carne de porc.

Datoriile totale ale Crimbo Prod Carn sunt insa mult mai mari, tinand cont e faptul ca pe lista creditorilor se numara si o filiala a bancii MKB Romexterra Bank. In plus, compania are si datorii catre stat. “Fabrica nu mai functioneaza deja de cateva luni iar datornicii au venit si au pus sechestru pe mai multe bunuri. Si la stat au impozite si taxe neplatite”, a declarat un reprezentant al primariei Zlatna, fara a dezvalui insa suma datoriilor pe care actionarii Crimbo Prod Carn o are de platit catre stat.

La finalul anului trecut, producatorul de mezeluri Crimbo Prod Carn realiza afaceri de 1,4 mil. euro, in scadere cu 26% fata de anul precedent, o pierdere neta de 3 mil. euro comparativ cu un profit de circa 6.000 de euro in 2007 si datorii totale de 4,8 mil. euro, cu jumatate de milion de euro mai mare decat in anul precedent, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finante.

Sursa: ZF

Lasă un comentariu