„Recruitment Sure Works” prelucreaza ilegal datele cu caracter personal ale candidatilor la job-uri

Firma care detine site-ul sureworks.ro promite job-uri banoase în tari europene si percepe taxe de sute de euro amatorilor.
– Patronii „Recruitment Sure Works” sunt Marinela Avramescu si Cristi Matei,

doi indivizi care au cumparat peste 100 de firme în ultimul an
– Sediul social a expirat desi firma a fost înfiintata în februarie 2010, iar sediul declarat nu figureaza în evidentele oficiale
– Desi invoca drepturi de copyright din 2007, site-urile sureworks.ro si „clona” sureworksltd.co.uk au fost lansate anul acesta si sunt gazduite de un server din Letonia!
– „Recruitment Sure Works” prelucreaza ilegal datele cu caracter personal ale candidatilor la job-uri
– Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti nu este interesat de protejarea persoanelor care apeleaza la asa-zisele firme de plasare a fortei de munca în strainatate.

De câteva luni si-a facut aparitia în peisajul on-line un site care promite locuri de munca banoase în Cipru, Franta, Germania, Grecia, Marea Britanie, Norvegia sau Spania. De pe site-ul cu pricina (sureworks.ro) poti afla, de exemplu, ca norvegienii angajeaza „sortatori moluste”, cu o oferta salariala de 12-16 euro/ora!

Înca de la prima vizionare a site-ului îti sare în ochi faptul ca se invoca drepturi de copyright aferente anului 2007, în conditiile în care site-ul a fost lansat în 2010. Mai exact, domeniul sureworks.ro a fost achizitionat direct de la rotld.ro în februarie 2010, pe numele „Recruitment Sure Works” SRL Bucuresti, societate înregistrata… în februarie 2010. Mai mult, desi are doar 3 luni de existenta, firma figureaza cu sediul expirat!

Sursa: Financiarul

3 comentarii la „„Recruitment Sure Works” prelucreaza ilegal datele cu caracter personal ale candidatilor la job-uri”

  1. am platit 100 euro inainte de interviu si akum nu mai raspund la tel si chiar am fost acolo si practic au fugit dak stie cineva kum sa facem sa ne recuperam banii sau makar sa nu mai fak si la altii

  2. sunt ingrijorata! tocmai am trimis prin mail copia mea de c.i. pt a putea participa la un interviu pt munca in strainatate!

Lasă un comentariu