Urmariti maine Casa de avocatura la Protv!

Videochat cu avocatul Marius Coltuc: Afla cum pot fi recunoscute diplomele celor de la „Spiru Haret” si cand ar trebui sa achiti TVA la tranzactiile imobiliare!

 

 

Ai probleme cu recunoasterea diplomei de la Universitatea Spiru Haret? Ai intrebari pe aceasta tema? Nu stii ce ar trebui sa faci si ai nevoie de un sfat competent? Avocatul Marius Coltuc va raspunde la intrebarile tale in cadrul unui videochat incont.ro, organizat joi, de la ora 14:00!

 

Casa de avocatura Coltuc reprezinta in instanta interesele mai multor fosti studenti ai Universitatii Spiru Haret.

Absolventii facultatilor neacreditate din cadrul Universitatii Spiru Haret (USH), promotiile 2006-2009, au inceput sa se organizeze in grupuri pentru a-si recastiga drepturile in fata justitiei.

In partea a doua a emisiunii, avocatul Marius Coltuc (foto) va raspunde intrebarilor tale legate de plata TVA pentru tranzactiile imobiliare.

De exemplu, persoanele fizice trebuie sa plateasca TVA daca tranzactiile imobiliare depasesc valoarea de 35.000 euro, numai in cazul in care exista o continuitate a acestei activitati. Afla cum este interpretata aceasta „continuitate”!

 

http://www.incont.ro/utilitare/videochat-cu-avocatul-marius-coltuc-afla-cum-pot-fi-recunoscute-diplomele-celor-de-la-spiru-haret-si-cand.html

Lasă un comentariu