Hotararea din dosarul Monicai Columbeanu

Judecatoria Buftea a decis luni, 28 februarie 2011, pe cale de ordonanta presedintiala, incredintarea Irinei Columbeanu (4 ani) tatalui, Irinel Columbeanu, pana la solutionarea actiunii de divort promovata de Monica

 

 

 Columbeanu.

Presedinta completului de judecata, judecator Roxana Ioana Petcu, presedinte al Judecatoariei Buftea, a declarat pentru ziarul Ring: “N-am citit niciun ziar si nu m-am uitat la nicio emisiune. N-am vrut sa citesc si sa vad nimic. Poate de acum incolo voi citi si ma voi uita. Deocamdata, nu va pot spune nimic in plus fata de ceea ce am comunicat public: am respins cererea reclamantei si am admis in parte cererea paratului, dispunand incredintarea provizorie a minorei catre tata. Acum nu am cum sa comentez hotararea. Voi motiva hotararea cat mai repede posibil si acolo voi preciza considerentele pentru care am incredintat minora tatalui.

Eu sunt convinsa ca toate instantele, in cauze de acest fel, judeca la fel, tinand cont in primul rand de interesele majore ale minorului. Probabil ca au fost popularizate numai acele hotarari in care mama a primit copilul. La urma urmei, nu conteaza ce vrea mama sau ce vrea tata, conteaza ce trebuie, ce e bine pentru copil. Nu exista tabuuri in privinta asta. De aceea nu are cum sa fie un precedent.”

Primul termen in dosarul de divort este 21 martie 2011.

Lasă un comentariu