Alte testimoniale clienti USH

Cozma Viorel „.Parerea mea este sa dam Ministerul in judecata, au desfiintat ID-ul dupa ce noi am dat examenul de licenta in 2009. Sa ne adunam toti! Daca nu reusim, sa mergem la Curtea Europeana. Trebuie sa ne organizam si Universitatea ar trebui sa ne ajute, sa completam o cerere sau ceva la Centrele Tehnologice pentru darea in judecata a Ministerului. Cine stie ce ne mai pregatesc. O alta umilire!
Fara scandal nu se face nimic in tara asta.”

 

 

 

 

Grigore P.

„Noi avem doar zvonuri si ceva prin „viu grai” cum ca nu se stie, bla bla bla…dar in scris de ce nu ne da un raspuns? In fond si in definitiv taxele de studiu le-am platit lui Spiru, nu ministerului…am de gand sa merg inca o data la Spiru si sa le cer ceva pe scris… sa imi spuna in scris de ce nu imi elibereaza diploma… nu ca nu vrea ministerul, nu e problema mea de ce nu pot elibera ei diplome…macar ar putea sa ne ajute cu o justificare corecta si legala cu care eventual sa ne prezentam la amaratele de masterate sau mai stiu eu ce! Daca nu. e clar, JUDECATA…chit ca pierd anul la master, banii si timpul.

Daca aveti alte idei…”

Viorica E,””Tacerea e de aur!” Dar noi nu putem tacea1. Mai bine taceau ei. Dar nu aveau cum, le scapau absolventi de liceu printre degete pentru ca la ei taxele erau de 2 ori mai mari… Asa ca banul e ochiul stiti voi cum si de ce sa nu tragem scara de sub picioarele adversarului indiferent de repercursiunile lui… Asa ca stimabililor nu trebuie sa stam deloc cu mainile in san si sa ne cerem drepturile. Eu stiu si sunt convinsa ca in tara mea am si drepturi nu numai obligatii. Eu am depus si cerere pentru diploma, dar si de prelungire a adeverintei. La cea pentru eliberarea diplomei termenul se expira peste vreo 2 saptamani… Sa vedem ce va mai urma… Nu am de gand sa ma las calcata in picioare, iar daca se va ajunge la proces am de gand sa cer si daune morale, intrucat am tras destule incepand cu anul trecut de cand cu Abramburica… nervi intinsi la maxim, plus alte pr de sanatate cauzate pe socuri emotionale… Asa ca, de data asta chiar vreau ce e al meu si voi lupta pentru acest lucru. La fel va sfatuiesc si pe voi sa nu va culcati pe deviza „capul plecat sabia nu il taie”. Ne lasam, ne calca in picioare. Esti bun si conciliant esti cel mai mare freaier! Cam asta e tara in care traim. Sa avem curajul sa schimbam ceva si in mentalitatea noastra dar si a parintilor nostri si sa avem curajul maine sa ne privim copiii in ochi cu mandrie si sa nu ne coboram ochii cand ne vor intreba: De ce dati vina pe altii, dar voi ce ati facut?”
Irimia P.
„Sa inteleg k diploma mea nu are nici o valoare , k treb sa dau examene ,5 la numar , doar ptr k nu am avut inspiratia sa ma inscriu la zi ?
Am dat acelasi examen cu cei de la zi , aceleasi subiecte , diplomele lor sunt valabile , a mea nu .
Chiar trebuie sa inghit si asta ?’

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu