Ordinul 3952/2012 este identic cu cel din 2010 si nu rezolva problema diplomelor USH

Ministerul Educatiei se spala pe maini si da vina pe USH ca nu au obtinut acreditarile.FALS:AMBELE INSTITUTII SUNT DE VINA

Ordinul MECTS nr. 4.235/2010 este identic cu Ordinul 3952/2012

 

 

 

 

 

 

Absolventii fara diploma, indiferent daca au sustinut sau nu examenul de licenta, ai specializarilor/programelor de studii universitare de licenta care nu au fost autorizate sa functioneze provizoriu si au incetat procesul didactic, in conformitate cu art. 361 alin. (4) din Legea educatiei nationale nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, pot sa-si finalizeze studiile dupa cum urmeaza:

   a) in cadrul unei alte institutii de invatamant superior acreditate si evaluate institutional de catre Agentia Romana pentru Asigurarea Calitatii in Invatamantul Superior, denumita in continuare ARACIS, care a primit calificativul „Grad de incredere ridicat” sau „Incredere”, si care organizeaza acelasi program de studii universitare de licenta acreditat, care nu se afla in proces de lichidare, iar in urma evaluarii ARACIS a primit calificativul „Incredere”;
   b) la un alt program de studii universitare de licenta din acelasi domeniu de licenta, pe baza avizului ARACIS, daca programul de studii universitare de licenta nu exista la alte universitati, in conditiile prevazute la lit. a).
   Art. 2. –
   (1) Sustinerea examenului de finalizare a studiilor de licenta prevazut la art. 1 este conditionata de promovarea de catre absolventi a unui examen de selectie in cel mult 3 ani de la data intrarii in vigoare a prezentului ordin.
Problema se rezolva numai in instanta!

Lasă un comentariu