Bursa Avocatilor -bursa-avocatilor-licitatiijuridice-licitatii juridice

Licitatiijuridice.ro- Noi facem gratis legatura intre clientii si avocatii din sistem.Licitatiijuridice.ro-Reprezintă proiectul a cărei ţintă principală este crearea unei căi de comunicare eficiente, rapide şi sigure între justiţiabilii şi avocaţii din România care s-au înscris în sistem. Aici este locul în care orice om va găsi rezolvarea pentru problema sa, în măsura în

care aceasta există. Aici este locul în care orice avocat îşi poate dovedi măiestria şi talentul în rezolvarea litigiilor şi singurul lucru de care are nevoie este un cont activ pe acest site.

Licitatiijuridice.ro-Clintul intra şi îşi expune problema împreună cu datele sale de contact. Server-ul, în mod automat, trimite avocaţilor din domeniu un e-mail prin care îi înştiinţează despre înscrierea unui nou client care solicită ajutorul lor. Acest e-mail va contine si datele de contact ale clientului precum si problema asa cum este expusa de acesta. În eventualitatea în care se hotărăsc să contacteze respectivul client, au posibilitatea să facă acest lucru prin e-mail sau telefonic.

Inovaţia merge mai departe, sistemul dând posibilitatea şi studenţilor din cadrul facultăţilor de drept să se prezinte şi să-şi exprime dorinţa de a colabora cu o formă de exercitare a profesiei de avocat înregistrată în sistem. Acest lucru va stimula colaborarea dintre avocaţi şi aspiranţii la o asemenea profesie, va ajuta la formarea studenţilor ca practicieni şi la formarea unor avocaţi stagiari mai bine ancoraţi în realitate şi mai bine pregătiţi profesional. Acest lucru va avantaja profesia de avocat, clienţii şi întregul sistem juridic românesc.

Redactia

Licitatiijuridice.ro

Lasă un comentariu