21 de percheziţii pentru infracţiuni de tâlhărie anunta Casa de avocatura Coltuc

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul I.G.P.R.- Direcţia de Investigaţii Criminale şi procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală efectuează 21 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ilfov, Hunedoara, Alba şi în municipiul București

în scopul destructurării unei grupări infracționale specializată în comiterea de infracţiuni grave cu violenţă, în special furturi şi tâlhării cu consecinţe deosebit de grave.

În cadrul acestei acțiuni de amploare, ofițerii Direcţiei de Investigaţii Criminale împreună cu procurorii  D.I.I.C.O.T. efectuează cercetări față de 12 persoane suspectate că fac parte din grup. Cei în cauză sunt bănuiţi de comiterea de infracţiuni de tâlhărie şi furt din TIR-uri aflate atât în mers şi în staţionare, vizând în special transporturi de ţigări, cafea sau bunuri electronice şi electrocasnice, prejudiciile fiind de ordinul zecilor de mii de euro.

S-a stabilit faptul că gruparea acţiona pe raza mai multor judeţe din ţară, cu precădere Prahova, Vâlcea, Sibiu, Hunedoara, Arad, Timiş, Mureş, Cluj şi Bihor şi este coordonată de P. Santer.

La sediul D.I.I.C.O.T.  au fost aduse în vederea audierii 12 persoane față de care se efectuează cercetări.

Lasă un comentariu