Ce trebuie sa cuprinda un newsletter?

Cuprins newsletter Romania Numarul locurilor de munca a scazut in ultima luna.Potrivit datelor furnizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) s-au inregistrat 9.351 locuri de munca, in perioada 7-13 iunie 2012, in scadere cu peste 1.000 de posturi fata de saptamana trecuta. Afla situatia locurilor de munca vacante, in fiecare judet. (citeste mai mult pe Licitatii Juridice).

Piata mallurilor in continua crestere

In urma cu un an si jumatate dezvoltatorul AFI Europe, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni, a semnat contracte pentru inchirierea a circa 70% din suprafata totala a centrului comercial AFI Palace Ploiesti. Primii chiriasi vor fi: Cora, Flanco, H&M, Reserved si New Look. (citeste mai mult pe Licitatii Juridice).

Primul circuit de viteza din Romania, la 40 km de Bucuresti

Pasionatii de motorsport din Romania vor avea in curand primul circuit de viteza din Romania. Motorpark Romania va fi construit in apropierea comunei Adancata, la mai putin de 40 de kilometri de Bucuresti, pe DN Urziceni-Ploiesti, si va avea 4.100 m lungime. (citeste mai mult pe Licitatii Juridice).

Discutii interesante pe forum

Testament

Se poate ca un imobil sa fie vandut chiar daca este lasat prin testament autentic mostenitorilor? Mentionez ca proprietarul este inca in viata.

Probleme diplome Spiru Haret

Actualul ministrul al Educatiei, Liviu Pop, a declarat in emisiunea difuzata pe postul de televiziune ProTV „Dupa 20 de ani”, ca se va lua o decizie si… (citeste mai mult pe Licitatii Juridice).

Nou! Cea mai mare comunitate juridica din Romania – Facebook-ul juridic al Romaniei. Toti pentru unul si unul pentru toti!

Inscrie-te pe Licitatii Juridice si cunoaste oameni noi. Aici poti vizualiza profiluri si poti impartasi fotografii si video-uri preferate. Initiaza-ti propriul grup sau alatura-te altora.

Lasă un comentariu