Ce trebuie sa faceti daca aveti o datorie neachitata?

În primul rând – nu intraţi în panică!
Un astfel de contact înseamnă că cel care v-a creditat a decis să mai facă o încercare de a recupera creanţele pe cale amiabilă, înainte ca problema să fie înaintată instanţelor judiciare şi de executare. Fiecare creditor are dreptul de a primi banii înapoi. Acest drept este garantat de normele legale şi sociale în vigoare în ţara noastră.
În acest moment datoria dumneavoastră este gestionată de KRUK International şi este un moment bun pentru a gasi o modalitate de a rambursa datoria mai repede sau de a încheia un aranjament de rambursare în rate. Aceasta vă va scuti de mai multe probleme şi va preveni creşterea datoriei când se ajunge la tribunal şi executarea de către ofiţerul instanţei.

În al doilea rând – rambursaţi datoria repede sau aranjaţi rambursarea în rate!
Suma datorată, data scadentă şi numărul de cont bancar în care ar trebui sa fie plătite fondurile pot fi găsite în scrisoarea primită de dumneavoastră din partea KRUK International. Cu cât creanţa este platită mai devreme, cu atât mai repede KRUK International va închide procedura de colectare a datoriilor sale şi obligaţia dumneavoastră de plată va fi stinsă.
Dacă nu aveţi suficiente fonduri pentru a rambursa datoria într-o plată unică, se poate aranja rambursarea în rate.

 

Lasă un comentariu