Avocat drept penal Bucuresti – 18 februarie verdictul în cazul Nicolae Mischie

Instanţa supremă a fixat termenul de 18 februarie pentru judecarea recursului fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj Nicolae Mischie la condamnarea la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi luare de mită, dată de Curtea de Apel Timişoara.

avocat drept penal Bucuresti - Mischie

Decizia luată pe data de 18 februarie de către instanţa supremă va fi definitivă.
Avocat- drept -penal -Bucuresti

La 13 iunie 2012, Mischie a fost condamnat de Curtea de Apel Timişoara la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi luare de mită, decizia fiind atacată cu recurs.

Nicolae Mischie a fost trimis în judecată în acest caz de procurorii anticorupție în 13 Iunie 2005.

Avocat drept penal Bucuresti

Iniţial, Mischie a fost condamnat în acest dosar la patru ani de închisoare, de Tribunalul Gorj, decizie confimată apoi de Curtea de Apel Timişoara. Înalta Curte a casat, însă, sentinţa anterioara şi a trimis dosarul, spre rejudecare, la Curtea de Apel din Timişoara.

Avocat drept penal Bucuresti -Dosar Mischie

Potrivit anchetatorilor, în perioada 1999-2002, un om de afaceri din Gorj ar fi efectuat lucrări de construcţie şi renovări în valoare de 4,5 miliarde de lei vechi la trei clădiri aparţinându-i lui Mischie. În plus, Mischie ar mai fi  pretins, drept mită, un autoturism ARO, plus mobilier şi bunuri electrocasnice în valoare de peste 400 de milioane de lei vechi. În schimbul serviciilor prestate şi bunurilor primite, Mischie ar fi urmat să intervină pe lângă diverse instituţii publice, pentru a-i facilita omului de afaceri obţinerea unor contracte publice. În plus, şeful CJ Gorj i-ar mai fi promis că va opri eventualele controale fiscale la firmele acestuia.

avocat@coltuc.ro

www.coltuc.ro

www.coltuc.ro/blog

Lasă un comentariu