Scandalul „titlurilor regale” tiganesti a ajuns in Justitie

Nu e o gluma, scrie negru pe alb: „Tribunalul Arges. Sectia Civila. Dosar unic nr. 6671/109/2013, inregistrat la data de 12.09.2013, avand ca obiect obligatia de a face. Stadiu procesual, fond Parti: Fundatia Rromilor din Romania Stanescu Badea Credinta si Umanitate – prin reprezentant Stanescu Danut (reclamant), Majestatea Sa Dan Stanescu – Regele International al Rromilor Crestin Ortodox (reclamant), Cioaba Dorin (parat), Cioaba Daniel (Parat)”.

„Majestatea Sa” Regele Stanescu amenintase, de mai multa vreme, familia Cioaba ca, daca nu vor renunta la titlurile regale, ii va da in judecata. Iata ca „regele international crestin ortodox” s-a tinut de cuvant.  Nu se stie cine a redactat intampinarea, avand in vedere ca in cuprinsul ei sunt facute afirmatii si solicitari care nu sunt reglementate de legislatia romaneasca in vigoare, insa cert este ca ea a fost depusa pe rolul instantei, primind numar de dosar, iar judecatorii urmeaza sa dispuna stabilirea unui termen de judecata.

Potrivit lui Dan Stanescu, cererea adresata instantei vizeaza emiterea unei hotarari judecatoresti a justitiei romane prin care sa se interzica purtarea coroanelor regale de catre regele rromilor din Romania Daniel Cioaba si de catre regele international al rromilor Dorin Cioaba. De asemenea, reclamantul mai cere instantei interzicerea folosirii titlurilor de regi de catre cei doi si excluderea acestora din toate organizatiile nationale si internationale ale rromilor.

Pentru alte detalii va rugam sa ne scrieti pe avocat@coltuc.ro

Vizitati si https://www.coltuc.ro

 

Puneti intrebari GRATUIT pe https://www.coltuc.ro/intrebari

Lasă un comentariu