Noul Cod Penal si de Procedura Penala 2014 Comentate si adnotate

Cabinet de avocat Coltuc lanseaza noulcodpenal.com.   Portalul codulpenal.com oferă o abordare practică problemelor rezultate din interpretarea şi aplicarea prevederilor Noului Cod Penal si Procedura Penala care vor intra in vigoare la 01.02.2014.

Portalul http://noulcodpenal.com, ca răspuns la provocările cu care se vor confrunta practicienii în drept în interpretarea şi aplicarea dispoziţiilor Noilor coduri penale. Iniţiativa se înscrie într-un amplu set de măsuri vizând familiarizarea practicienilor cu noile reglementări, măsuri ce includ şi celelalte Coduri a căror implementare este aşteptată în perioada următoare.

Potrivit reprezentanţilor firmei de avocatură, noulcodpenal.com  este o operă legislativă de mare anvergură, care răspunde nevoii de modernitate dar, asemenea oricăror reforme de o asemenea amploare, necesită serioase eforturi de armonizare şi integrare în sistemul juridic existent.

Un comentariu la „Noul Cod Penal si de Procedura Penala 2014 Comentate si adnotate”

  1. Buna ziua, Am hot definitiva cf art 215,1-5 si sunt condamnata la 3ani si 4 luni va rog sa-mi spuneti daca dupa aplicarea noului cod penal beneficiez de reducere.Acum sunt in faza de executare a pedepsei. MULTUMESC MULT/

Lasă un comentariu