Jaful asupra miliardarului Tarek.Haideti sa gasim vinovatii

Politistii bucuresteni au declansat o ancheta de mari proportii dupa ce miliardarul El Feki Tarek a fost pradat, in noaptea de luni spre marti, de 400.000 de euro. Banii au fost furati din sediul reprezentantei Toyota, in conditiile in care egipteanul este dealerul in Romania al acestei marci.

Anchetatorii au putine indicii cu privire la identitatea autorilor, drept pentru care lista suspectilor este una destul de lunga. Oamenii legii ii au in vizor pe paznici, care sunt suspectati de complicitate cu hotii. Si asta, pentru ca oamenii de paza nu au intervenit, iar cei care au furat banii stiau exact ca vor lucra nederanjati.
Pe lista oamenilor legii se afla si o mare parte dintre angajatii care stiau ca, in cursul zilei de luni, in casa de bani fusese depusa o suma mare, chiar de catre Tarek, care in ziua respectiva revenise in Romania.

http://www.cancan.ro/2008-11-20/Lista-suspectilor-in-cazul-jafului-asupra-miliardarului-Tarek.html

Un comentariu la „Jaful asupra miliardarului Tarek.Haideti sa gasim vinovatii”

  1. pana la urma totul va iesi la iveala insa acest om a dat tunuri mari de milioane de euro….a distrus vietile oamenilor…pentru ce atata lacomie si mizerie?asta e puterea unui barbat oare?cruzimea,inselaciunile?oricum cei care l-au cunoscut pe tarek el feky si-au dat seama mai devreme sau mai tarziu de caracterul lui.atat el cat si alti straini care fac afaceri in tara noastra sunt aparati de catre serviciile secrete si au relatii inclusiv la primul om din stat.Mi se face scarba sa vad ca toate aceste nedreptati au inceput sa se faca pe fata si sa afecteze tara noastra si poporul roman.

Lasă un comentariu