Domeniile .ro vor fi impozitate – Abuz sau……..

Domeniile .ro vor fi impozitate – Abuz sau……..

 

 

Numele de domeniile .ro sunt inregistrate pentru o perioada determinata de minim un an, care ulterior poate fi prelungita prin reinnoire. (2) Perioada maxima pentru care se poate face inregistrarea sau reinnoirea unui nume de domeniu .ro este de 2 (doi) ani.

Totodata, ca sa nu scape nici cei care au semnat un contract de cumparare pe viata a domeniului, avem articolul (4) Pentru numele de domenii existente inregistratorii au obligatia reinnoirii acestora in termen de maxim 3 luni de la data publicarii in Monitorul Oficial a ordinului prevazut la alin.(1).

 

Ma gandeam ca solutia ar fi sa fie impozitat si IP-ul, nu stiu cum de le-a scapat. Poate le dau vreo idee. Ar fi chiar „mai” logic, decat domeniul, mai ales ca RoTLD-ul nu se ocupa decat cu vanzarea, nici vorba de alte lucruri, nici vorba de cheltuieli de mentenanța, cu asigurarea securitatii si alte grozavii. De astea se ocupa cei de la server, pe care-i platesti deja. Si mi se pare normal sa fie asa. Mai ales ca iti asigura ceea ce incearca Guvernul sa-ti spuna ca iti asigura RoTLD-ul.

Lasă un comentariu