Pana la 100% fonduri nerambursabile pentru afacerea ta agricola / ferma ta

Pana la 100% fonduri nerambursabile
pentru afacerea ta agricola / ferma ta

 

https://plus.google.com/110371156225898714711/posts/HcT1jAB2Rru

fonduri nerambursabile pentru ferma ta agricolaCu alte cuvinte daca investitia totala in afacerea pe care o vei dezvolta se ridica sa zicem la 50.000 de euro, Uniunea Europeana iti va oferi pana la 100% din acesti bani, adica 50.000 de euro. Poti dezvolta de exemplu o ferma, cu o investitie de 25.000 euro sau un abator cu o investitie de 100.000 euro, totul depinde de tine, afacerea insasi va fi in totalitate controlata de tine.

Banii pe care ii investesti intr-o afacere care constati ca nu functioneaza, sunt niste bani pierduti si automat te vor face sa te simti ingrijorat pentru viitorul tau si al familiei tale, sa nu mai pomenim de stresul, grijile si noptile nedormite.

De aceea pe langa beneficiul financiar pe care ti-l ofera Uniunea Europeana, aceasta te va indruma si spre construirea unei afaceri cu o garantie a succesului apropiata de 100%. Uniunea Europeana are propriile ei plase de siguranta pentru a evita investirea baniilor in afaceri care nu functioneaza sau care vor functiona pe o perioada scurta de timp.

Aceasta garantie este sustinuta de experienta Uniunii Europene care investeste in afaceri de succes concepute si dezvoltate de oameni ca tine si ca mine inca din anul 1958. In perioada 2014-2020, Romania trebuie sa acceseze fondurile europene ce sunt alocate, fonduri in valoare de 8,015 de miliarde de euro.

Acum intelegi de ce si tu poti accesa un astfel de fond nerambursabil? Raspunsul este simplu, am primit o suma destul de consistenta de bani pe care trebuie sa o investim, si mai avem foarte putin timp pentru a beneficia de acesti bani.


Lasă un comentariu