Decizie CJUE : Timbrul de mediu este ilegal in 2016

Si ce se intampla de acum? Orice decizie a CJUE este obligatorie pentru instantele din Romania. Prima reactie a romanilor a fost sa mearga la ANAF sa ceara banii inapoi sau sa ceara scutirea. Au fost refuzati respectuos. A doua reactie este de a obtine o hotarare judecatoareasca favorabila.

Restul articolului poate fi solicitat pe email:avocat@coltuc.ro

7 comentarii la „Decizie CJUE : Timbrul de mediu este ilegal in 2016”

  1. mai dorim sa aflam denumirea actului normativ european care specifica ca plata taxei de timbru de mediu este ilegala sa ne documentam in prealabil

  2. Buna ziua,
    am solicitat A.N.F. MACIN restituirea sumei platite in valoare de 2585 lei platita in 2015 .In urma adresei depuse in data de 21.01.2016 am primit raspunsul urmator:
    Tax afost platita la initiativa mea, cu scopul de a obtine inmatricularea autoturismului, iar daca inmatricularea a fost realizata fara a fi conditionata de aceasta plata, ma roaga respectuoa sa dovedesc acest fapt, pentru a-mi restituii suma achitata?
    CE TREBUIE SA FAC IN CONTINUARE?

  3. salut am cumparat de 4 luni un opel astra g la care nu are taxa platita cum as putea so trec pe numele meu va multumesc

  4. am cumparat un autovehicul marcaOpel Vectra C ,motor 1976cm,fabricat in anul 2003,norma de poluoare euro 4 .Taxa pentru inmatriculare ar costa aproximativ 500- 600euro cum as putea inmatricula acest autovehicul fara sa platesc Taxa de Mediu si daca raspunsul dumneavoastra este da, va rog sa-mi spuneti care sunt costurile dumneavoastra.

  5. …am platit in 2014 pt. o masina ww saran timbru de mediu…si m-ar interesa daca as putea recupera banii???

Lasă un comentariu