Cererile pentru inmatricularile auto gratuite, se depun pana pe 11 martie

42-20060485Pentru a beneficia de gratuitatea taxei de prima înmatriculare, persoanele care au achizitionat autovehicule înainte de data de 15 decembrie

2008 trebuie sa prezinte autoritatilor fiscale competente, pâna la data de 11 martie, o cerere însotita de documentatia care dovedeste momentul cumpararii masinii.

Potrivit ANAF, pâna la data scadenta a depunerii cererii însotita de documentatia “din care sa reiasa ca autovehiculul a fost achizitionat, în vederea înmatricularii în România, anterior datei de 15 decembrie 2008″, se vor asigura toate conditiile de desfasurare a activitatii de primire a solicitarilor de calcul. Programul va fi de luni pâna vineri între orele 8.00 – 18.00, sâmbata, între orele 9.00 – 14.00, si duminica între orele 9.00 – 12.00, în functie de volumul solicitarilor din ziua anterioara. “În cazul în care, în cadrul programului stabilit mai sus, nu se solutioneaza toate solicitarile contribuabililor, programul se prelungeste în functie de necesitati. De asemenea, în functie de necesitati, directiile generale ale finantelor publice judetene si a Municipiului Bucuresti vor lua masurile necesare pentru suplimentarea numarului de ghisee care vor primi solicitari pentru calculul taxei pe poluare”, noteaza ANAF în comunicat.

Sursa: Curierul National

Lasă un comentariu