A început restrângerea de activitate a cadrelor didactice

A început restrângerea de activitate a cadrelor didactice

 

https://plus.google.com/110371156225898714711/posts/EbgaVd8YES1

A început restrângerea de activitate a cadrelor didactice

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a făcut publice listele cu cadrele didactice titulare aflate în restrângere de activitate sau cu normă didactică incompletă.

Mai multe didactice din judeţul Constanţa vor fi afectate de restrângerile de activitate care se vor face începând cu anul şcolar 2012 – 2013. Această măsură va lovi în educatoare, învăţători, în profesorii de biologie, educaţie fizică, geografie, limba engleză, limba şi literatura română, matematică, informatică, religie, istorie etc.

Vor fi afectaţi şi profesorii cu specializarea textile, tricotaje şi confecţii textile, dar şi agricultură. Restrângeri de activitate au loc în 49 de unităţi de învăţământ din municipiu şi din judeţ.

Printre acestea se numără: Liceul Teoretic Băneasa, Colegiul Tehnic „Pontica”, Liceul Teoretic „Decebal”, Grupul Şcolar „Ion Bănescu” din Mangalia, Grupul Şcolar „Lazăr Edeleanu” din Năvodari, Colegiul Tehnic de Marină „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul Naţional „Kemal Ataturk” din Medgidia, Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu” din Medgidia, Şcoala „Nicolae Iorga”, Grădiniţa cu program prelungit „Steluţele mării”. Pentru profesorii aflaţi pe aceste liste există posibilitatea de încadrare în alte unităţi de învăţământ, unde s-au scos deja posturi la concurs.

 


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.