avocat data protection

avocat data protection

Avocat data protection

Avocat data protection Coltuc si asociatii sunt foarte Buni Apeleaza la avocat  Acum Trebuie. Vezi si #livecoltuc

Vezi http://www.coltucsiasociatii.ro

 

Ai nevoie de consultanta sau de alte servicii juridice? Contacteaza avocatii nostri!

Echipa noastra presteaza toate activitatile prevazute de Legea nr.51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, respectiv:

-consultanta juridica,

-redactare acte,

-atestarea identitatii partilor si darea de data certa actelor redactate,

-apararea intereselor clientilor in fata instantelor de judecata si a oricarei persoane juridice sau fizice romane sau straine, in diverse domenii de activitate: drept civil, drept penal, drept comercial, drept administrativ, dreptul muncii, dreptul familiei, executari silite si contestatii la executare, drept contraventional, dreptul proprietatii intelectuale s.a.

Activitatea de asistenta si reprezentare actuala implica prezenta noastra in fata instantelor din toata  Romania.

Verificarea din punct de vedere al conformitatii legale a unei tipologii diverse de contracte si acte juridice, participare la negocieri in vederea incheierii contractelor. Acordarea de consultanta in domeniul dreptului civil, comercial, administrativ etc.

Contraventional, pregatirea strategiei intr-o gama variata de litigii din aceste domenii.  Redactarea actelor procedurale necesare in dosarele de pe rolul instantelor. Redactarea tranzactiilor inainte de declansarea litigiilor sau in timpul desfasurarii acestora, in vederea stingerii litigiului, reprezentare si/sau asistenta juridica in fata instantelor de judecata- judecatorii. Tribunale, curti de apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie, curti de arbitraj si autoritati publice, redactare memorii pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului.