Doriti un avocat specializat in drept penal din Bucuresti?

Pentru servicii de consultanta, consiliere, asistenta si reprezentare in procese din domeniul Dreptului Penal, va propunem oferta de servicii juridice a cabinetului nostru, Avocat Drept Penal in Bucuresti.

 

Un cabinet cu experienta profesionala in domeniul asistentei si reprezentarii persoanelor fizice precum si a societatilor comerciale in cauze penale si de natura penala, va sta la dispozitie 24 ore / 7 zile printr-un portofoliu accesibil, prin raportare la costurile favorabile atribuite clientilor fideli dar si noilor parteneri.

Aici, orice avocat drept penal din Bucuresti ati alege, capacitatea si resursele implicta in gestionarea cazului dumneavoastra vor fi folosite maximal, implicandu-ne prin asigurarea apararii in probleme precum :

– Furt, talharie, inselaciune, delapidare sau gestiune frauduloasa;
– Fals in inscrisuri oficiale sau sub semnatura privata;
– Infractiuni de coruptie (luare / dare de mita, trafic de influenta, primire de foloase necuvenite);
– Criminalitate informatica;
– Trafic / consum de droguri;
– Trafic de persoane sau proxenetism;
– Infractiuni economice: evaziune fiscala, bancruta frauduloasa, spalare de bani;
– Ucidere din culpa;
– Vatamare corporala (grava, din culpa);
– Conducere sub influenta bauturilor alcoolice sau drogurilor etc;
– Alte infractiuni prevazute de legea penala.

Pentru un Avocat Drept Penal din Bucuresti, experienta exercitata de-a lungul timpul in medii juridice precum parchetele, institutiile cu atributii jurisdictionale, politia, contribuie la buna intelegere a demnitatii invinuitului ori inculpatului si la familiarizarea cu toate mecanismele implicate in responsabilizarea juridica a acestuia.

Operativitatea, consilierea specializata, apararea strategica reprezinta atuuri ale colaborarii noastre, avocatii echipei Avocat Drept Penal in Bucuresti oferindu-va posibilitatea de a va apara cu profesionalism interesele in faza de urmarire penala si deopotriva in fata instantei de judecata.

Doriti un avocat specializat in drept penal din Bucuresti?

Prin resursele mediului virtual, accesand direct site-ul nostru oficial – http://www.coltuc.ro

ori la sediul cabinetului nostru, putem stabili, impreuna un plan operativ de consiliere si actiune juridica in favoarea situatiei dumneavoastra particulare, beneficiind de mobilitate, transparenta, eficienta, cuantumuri ofertante si o experienta ampla in mediul juridic, si mai cu seama penal, autohton.

avocat bun pe drept penal, avocat de drept penal, avocat drept penal bucuresti, avocat in drept penal, avocat online drept penal, avocat pe drept penal, avocat specializat drept penal, avocat specializat in drept penal, avocat specializat pe drept penal, avocat stagiar drept penal, avocati drept penal bucuresti, avocati specializati in drept penal bucuresti, onorariu avocat drept penal, tarif avocat drept penal

 

5 comentarii la „Doriti un avocat specializat in drept penal din Bucuresti?”

  1. Buna ziua am un unchi care a facut închisoare 11 ani la termen pt omor ( intrun moment de furie maxima sia ucis soția care il înșela cu un cunoscut deal lui asta ca o paranteza ) sa eliberat acum 3 luni si a auzit el nu stiu pe unde ca ar putea da statul roman in judecată pt condițiile din închisoare adica ca nu erau condiții acolo va poate spune el mai multe , credeți ca exista șanse sa primească despăgubiri ? Va multumesc anticipat

  2. Buna ziua,
    Am rugat un vecin care lucreaza la un service din apropiere sa nu imi mai blocheze masina, deoarece si-a parcat intentionat masina f. aproape de a mea. Pt. a vorbi cu el, am intrat in service. Acesta a inchis cu cheia usa service-ului in care lucreaza, si a inceput sa ma loveasca cu pumnul de mai multe ori, sa ma injure si ameninte. Am fost la Politie sa fac declaratia. Intrebarea mea este, daca nu am 90 de zile de spitalizare, dar am fost totusi lovita , sechestrata in incinta service-ului (tot incidentul a durat aprox 15 min.), injurata, amenintata, ce poate pati acesta, poate sa faca puscarie , i se da o amenda, sau nu pateste nimic? Pot primi un ordin de protectie sau restrictie impotriva lui , chiar daca nu e ruda? Pot cere daune morale ? La ce valoare s-ar ridica acestea?
    Multumesc,
    Cristina

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.