Avocat Executare Silita , Contestatie la Executare Silita, Asistenta si Reprezentare in Procedura de Executare Silita fie ca sunteti Debitor sau Creditor

Avocat – contestatie la executare silita 2018

 

 

 

Contestatia la executare reprezinta calea de atac pe care partea interesata o poate introduce la instantele competente, pentru a obtine desfiintarea actelor ilegale de executare.

Se poate face contestatie la executare propriu-zisa, prin care puteti solicita instantei anularea intregii executari sau doar a actului nelegal, sau contestatie la titlu, prin care puteti contesta insusi titlul executoriu, dar nu in ceea ce priveste validitatea sa in fond, ci numai intelesul, intinderea sau aplicarea sa.

Pe calea contestatiei la executare se pot invoca neregularitati privind: nerespectarea formelor prevazute de lege pentru incunostintarea debitorului, alegerea formei de executare, perimarea executarii, ordinea de urmarire a bunurilor, precum si alte motive de nulitate a executarii silite.

Solutionare contestatii

Contestatia la executare se poate introduce in termen de 15 zile de la data cand debitorul a primit somatia sau de la data cand acesta a luat cunostinta de primul act de executare, in cazurile in care nu a primit somatia sau executarea se face fara somatie.

Judecarea contestatiei se face de urgenta si cu precadere. Pana la solutionarea contestatiei la executare, instanta poate dispune suspendarea executarii ,daca se depune o cautiune in cuantumul fixat de instanta. Asupra cererii de suspendare se poate formula recurs.

 

Un comentariu la „Avocat Executare Silita , Contestatie la Executare Silita, Asistenta si Reprezentare in Procedura de Executare Silita fie ca sunteti Debitor sau Creditor”

 1. Avocat executare silita

  Sunt un avocat din Romania care raspunde online la intrebarile adresate avocatilor romani
  Suntem avocati specializati in : avocati procese banci
  Avocati penalisti
  Avocati dreptul muncii
  Avocati divort
  Avocat executare silita

  Nu puteti scrie online la Intreaba un Avocat Online si avocati vor raspunde gratuit intrebarilor dvs.
  Ne gasiti pe http://www.coltuc.ro
  http://www.coltuc.ro/blog
  https://www.facebook.com/avocat.coltuc/
  https://www.youtube.com/watch?v=g0Ylmb0XhTs

  Puteti scrie la avocati prin whatsapp 0745150894
  O poza cu avocat Coltuc de acum 16 ani
  https://www.avocatura.com/av.1604-coltuc-marius-vicentiu.html

  Ne gasiti dupa cuvintele cheie : avocat,avocat romania,avocat divort,coltuc,avocat coltuc,avocat online,avocat divort muncii,avocat executare silita,avocat procese banci

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.