Ce se intampla cu diplomele de la Spiru Haret in 2011? TV Ziare.com

Absolventii Universitatii Spiru Haret (USH), care vor sa li se recunoasca studiile si se considera atat victimele Ministerului, care si-a pus antetul pe diplome, dar si ale Universitatii, care a organizat programele de studiu, pot

da in judecata USH, dar si Ministerul Educatiei.

Absolventii facultatilor neautorizate din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotiile 2008 si 2009, au inceput sa se organizeze pentru a-si recastiga drepturile in instanta, spune reprezentanta Casei de Avocatura Coltuc, Carmen Cretu, raspunzand intrebarilor puse de cititorii Ziare.com, referitor la scandalul diplomelor de la USH.

Ministerul Educatiei recunoaste diplomele absolventilor inmatriculati in anul I in perioada 2005-2008 (promotiile 2008 si 2009) la formele de invatamant ID si FR, datorita noii Legi a Educatiei, care a trecut de Parlament prin angajarea raspunderii Guvernului. Cu toate acestea, sute de absolventi nu au primit inca diploma de licenta, puncteaza invitata Ziare.com.

„Trebuie avut in vedere ca acum Ministerul recunoaste toate studiile autorizate insa, cu toate acestea, multi dintre tineri care au urmat studii la ID sau FR nu au primit diplomele. (…) Cand vorbim despre studenti carora nu li se recunosc aceste diplome, vorbim despre studenti de la FR sau ID, in cazul celorlalti diplomele sunt recunoscute si nu e necesar sa existe o astfel de problema”, a explicat Carmen Cretu.

De asemenea, reprezentata Casei de Avocatura Coltuc este de parere ca vina apartine atat Ministerului, cat si Universitatii, iar studentul este cel care a fost, involuntar, prins la mijlocul scandalului.

„Pentru a fi evitata o astfel de problema, Ministerul ar fi trebui sa stabileasca exact ce se intampla cu studentii de la ID sau FR. Din partea USH ar fi fost necesar ca, din momentul in care studentul s-a inscris, sa se puna in vedere ca nu sunt recunoscute studiile lor, astfel incat studentul sa nu plateasca o taxa si sa nu-si desfasoare activitatea acolo”, a apreciat avocata.

Ea spune ca cele doua institutii isi paseaza reciproc vina, iar singua solutie pe care o are absolventul este chemarea in judecata.

Urmareste AICI inregistrarea emisiunii cu reprezentanta Casei de Avocatura Coltuc

„USH spune ca, desi Ministerul recunoaste aceste diplome, nu a eliberat tipizatele necesare (…) Raspunsul pe care l-am primit de la Minister este ca a trimis aceste tipizate”, a explicat Carmen Cretu.

Mai mult, absolventii specializarilor neautorizate sau neacreditate pentru forma de invatamant la distanta de la Spiru Haret pot intampina probleme la angajare. Solutia in acest caz, spune reprezentanta Casei de Avocatura Coltuc, este ca tanarul sa depuna o plangere.

„Daca exista o oarecare problema la locul de munca, vom putea depune plangeri pe de-o parte la Spiru Haret, sa li se elibereze diploma, si pe de alta parte la Minister, sa fie recunoscute diplomele. (…) Daca nu se vor recunoaste aceste diplome, vom introduce o cerere de chemare in judecata”, a subliniat Carmen Cretu.

De cele mai ori, absolventii au castig de cauza, iar costurile pe care le implica un astfel de proces difera in functie de participarea individuala sau de grup, pentru ca tinerii pot deschide un proces colectiv.

„Sunt din ce in ce mai multe litigii care au castigat inca din prima etapa, iar in acest caz nu mai este necesar sa se introduca apel sau recurs”, a punctat invitata Ziare.com, subliniind ca plangerile pot fi depuse de orice absolvent caruia i s-a creat un prejudiciu ori caruia, la un moment dat, nu i-a fost recunoscuta diploma.

www.coltuc.ro

avocat@coltuc.ro

60 de comentarii la „Ce se intampla cu diplomele de la Spiru Haret in 2011? TV Ziare.com”

 1. Buna seara,
  Nu stiu daca o sa mai citeasca cineva articolul , dar daca si macar incerc . Si eu am terminat in 2009 Finante.Banci in Bucuresti . Dupa cum vedeti au trecut aproape 3 ani de la absolvire si tot nu am reusit sa intru in posesia diplomei … Deja nu mai am nici o speranta ca se va solutiona in vreun fel . La facultate am sunat si ma abureste cu ,, asteptam nu stiu ce ordin de la minister , sigur in 2, 3 luni primiti diplma ” si iar mai trece un an si nimic … Daca are cineva vreun plan , cu datul in judecata sau ceva , ma alatur calduros. Singura problema e ca eu nu mai locuiesc in tara de 2 ani, asa ca daca pot sa ajut, o fac de la distanta . Va multumesc

 2. Scuze ,nu am vazut ca am scris la nume cererea mea!
  Doresc sa ma alatur si eu celor care doresc sa actioneze in instanta pentru obtinerea diplomei Am terminat Fac. de Psihologie si Pedagogie specializarea -pedagogie promotia 2009 la centru id Suceava.Am primit doar adeverinta si cu diploma ma tot amana, nu mai spun ca am sunat la Bucuresti am cerut sa vorbesc cu decanul, unde a raspuns foarte urat un domn, spunandu-mi ca nu am sa mai primesc nici o diploma, iar cand am spus ca am sa actionez in instanta mi-a inchis telefonul, asta s-a intamplat in decembrie 2011.Astept un raspuns cu cele necesare pentru a incepe aceasta procedura. Va multumesc mult! Mentionez ca mai am vreo 10 colege si poate facem un grup.

 3. Buna ziua,sunt absolventa a Univ.Spiru haret 2009,psihologie ID.doresc sa ma alatur celor care vor sa dea in judecata facultateasi ministerul Va rog sa -mi spuneti care sunt costurile si care e procedura ptr obtinerea diplomei. Am primit din partea facultatii doar adeverinta, insa as dori sa stiu daca mai sunt sperante pentru a obtine diploma de licenta!?Multumesc

 4. Buna seara,sunt absolvent a Univ.Spiru haret 2009,drept, id 4 ani.doresc sa ma alatur celor care vor sa dea in judecata facultatea.multumesc.va rog sa mi spuneti care sunt costurile si care e procedura ptr obtinerea diplomei.astept raspuns pe id mishu_fog@yahoo.com

 5. Buna ziua,

  Si eu sunt ablsolventa a Univ Spiru Haret din 2009, FR-5 ani, profil CIG. Doresc sa ma alatur celor care au dat in judecata facultatea si totodata sa reclam faptul ca, mi-am pierdut un job foarte bun( in afara tarii) din cauza acestei situatii.
  Va rog sa-mi comunicati care ar fi costurile si procedurile obtinerii diplomei. Adresa mea de mail este n3bunika1@hotmail.com.

  Multumesc anticipat!

 6. Buna ziua,sunt absolventa a Univ.Spiru haret 2009,psihologie.doresc sa ma alatur celor care vor sa dea in judecata facultatea.multumesc.va rog sa mi spuneti care sunt costurile si care e procedura ptr obtinerea diplomei.astept raspuns pe id ninadichiu@yahoo.com

 7. Buna ziua, sunt absolvent al Univ.Spiru Haret Bucuresti, Fac.de Management Financiar Contabil, specializarea Management, CTID Ploiesti, am luat examenul de licenta in iulie 2009, pentru care am primit atunci o adeverinta. Nici pana in prezent nu am primit diploma, decat a doua adeverinta. Doresc si eu sa ma alatur celor care vor sa dea in judecata facultatea, deoarece consider ca nu sunt vinovat eu din cauza tematicii si cursurilor pentru care am sustinut examenele. In 3 ani de zile chiar nu si-a dat nimeni seama ca nu vor fi valabile? Or sa-si raspunda singuri cand o sa le cerem daune morale, in plus de banii investiti pe parcursul celor 3 ani de sambete si duminici pierdute.

 8. Buna ziua, sunt absolventa a Univ.Spiru Haret Bucuresti, Fac.de Management Financiar Contabil, specializarea Management, la forma ID, am luat examenul de licenta in iulie 2009 si am primit atunci o adeverinta.Nici pana in prezent nu am primit diploma. Au trecut mai bine de doi ani si conducerea institutului unde lucrez ma preseaza sa aduc diploma. Va rog sa-mi spuneti care sunt costurile si care este procedura pntru obtinerea diplomei. Va multumesc din suflet! Astept raspuns pe adresa de e-mail publicatii@incd.ro

 9. M-ar interesa sa ma alatur unui grup, pentru a da in judecata universitatea Spiru Haret pentru a-mi elibera diploma de licenta. Mentionez ca am terminat facultatea de Drept si Administratie Publica Bucuresti, specializarea Drept forma de invatamant ID,iulie 2009 .

  email: olimpia_balan@yahoo.com
  Multumesc frumos!

 10. M-ar interesa sa ma alatur unui grup, daca exista, pentru a da in judecata universitatea spiru haret in vederea eliberarii diplomei de licenta pt Drept si Administratie Publica, ID. Bucuresti Va rog sa-mi spuneti care sunt costurile si care ar fi procedura in acest sens.MULŢUMESC FRUMOS. DACĂ ARE CINEVA RĂSPUNSURI VĂ ROG SĂ MI LE TRIMITEŢI ŞI MIE PE ADRESA DE MAIL: mrr_tony@yahoo.com

 11. Suntem un grup de absolventi , promotia 2009 ai Facultatii de Socioligie- Psihologie profil Psihologie , „Spiru Haret” forma ID. Nu am primit diplomele si incepem sa avem probleme la locurile de munca, de aceea am dori sa stim detalii in legatura cu documentele necesare si costurile pe care le presupune procesul. Tot ce ne dorim este sa obtinem aceste diplome, am asteptat deja cam mult!Suntem din Blaj , judetul Alba si dorim un raspuns pe adresa : schmidtalex2003@yahoo.co.uk .Va multumesc!

 12. Am terminat dreptul in 2009 si nu am primit diploma De asemenea, m-ar interesa sa ma alatur unui grup, daca exista, pentru a da in judecata universitatea spiru haret in vederea eliberarii diplomei de licenta. Va rog sa-mi spuneti care sunt costurile si care ar fi procedura in acest sens.

 13. Buna ziua, sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, Facultatea Drept si Adm Publica – Specializarea Drept (Piatra Neamt – Bucuresti), la forma ID, si am promovat examenul de licenta in iulie 2009. Am primit din partea facultatii doar adeverinta, insa as dori sa stiu daca mai sunt sperante pentru a obtine diploma de licenta.
  De asemenea, m-ar interesa sa ma alatur unui grup, daca exista, pentru a da in judecata universitatea spiru haret in vederea eliberarii diplomei de licenta. Va rog sa-mi spuneti care sunt costurile si care ar fi procedura in acest sens.

 14. Sunt absolventa 2009, psiho-peda ID, m-as alatura si eu grupului ptr. a da in judecata. Din cauza ca nu am diploma nu m-ai sunt platita cu studii superioare dar o alta problema mai mare e ca la reduceri imi pot pierde locul de munca cu toate ca alte colege au terminat aceeasi facultate cu un an mai devreme dar avand diploma in mana beneficiaza de toate drepturile…

 15. Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret sectia Aministratie Publica -Bucuresti forma de invatamant ID ,licenta sesiunea iulie 2009. In urma adeverintei obtinute am fost promovata pe post de studii superioare.Au trecut 2 ani si conducerea unitatii unde lucrez imi solicita diploma ,au fost destul de indulgenti asteptand 2 ani. Doresc sa ma alatur unui grup pentru a da in judecata universitatea si sa -mi obtin drepturile.as dori raspuns pe adresa de mail ioanamarin63@yahoo.com sau telefon 0735270000.
  Multumesc frumos.

 16. Buna ziua, sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, Facultatea Management Financiar Contabil – Specializarea Management, la forma ID, am luat examenul de licenta in iulie 2009. Trebuie sa facem ceva . Hai sa ne unim si sa rezolvam. Nu trebuie sa-si bata joc de noi, nu se poate parca am facut ceva rau. Nimeni nu da un raspuns. Ce mai asteptam? Sa ne ceara cei de la serviciu banii pe posturile pe care le-am ocupat?
  Nu vedeti ca cei de la Spiru si Minister isi bat joc? Am trimis la Spiru mai multe e-mailuri si nu am primit niciun raspuns. Ne ignora pur si simplu. Nu avem alta solutie decat sa ne unim si sa-i dam in judecata.

 17. CRED CA ACUM FORMAM UN GRUP.. TREBUIE DOAR SA NE ANUNTAM COLEGII ….. CU CAT SUNTEM MAI MULTI CU ATAT MAI BINE…. EU AM TERMINAT SPIRU IN 2009 FAC. SOCIO-PSIHO. DOAMNE-AJUTA SA REUSIM!!! IN JOC ,BANII, TIMPUL SI NERVII NOSTRII……

 18. Buna ziua. Ma bucur ca exista si altfel de metode incurajatoare si pentru noi, cei mai horopsiti. Ar trebui dati in judecata numai pentru diploma ci si pentru tainuire pentru ca nu au fost seriosi sa spuna ca nu este acreditata ,2 pentru discriminare – pt ca sunt multe facultati la id sau fr care au eliberat diplome legal si 3 pentru intarzierea diplomelor deoarece am pirdut foare mult din cauza asta. MA ALATUR COLEGILOR SI MULTE MULTUMIRI DOAMNEI AVOCAT!!!! sper sa se ia in consideranta si pierderile care au degenerat datorita acestor DIPLOME..

 19. M-ar interesa sa ma alatur unui grup, daca exista, pentru a da in judecata universitatea spiru haret in vederea eliberarii diplomei de licenta. Va rog sa-mi spuneti care sunt costurile si care ar fi procedura in acest sens.
  MULŢUMESC FRUMOS. DACĂ ARE CINEVA RĂSPUNSURI VĂ ROG SĂ MI LE TRIMITEŢI ŞI MIE PE ADRESA DE MAIL UMITROFAN@YAHOO.COM.

 20. buna ziua. eu am absolvit Relatii Internationale si Studii Europene forma ID, in constanta in anul 2008 si mi s-a eliberat diploma de licenta. sa inteleg ca nu este recunoscuta? daca imi poate raspunde cineva il rog sa o faca pe lacra113@yahoo.com. multumesc anticipat!!!

 21. Buna ziua, am absolvit cursurile Facultatii de Psihologie, Universitatea „Spiru Haret” Bucuresti in anul 2009, forma FR, pana acum am primit doar adeverinta eliberata de facultate. Doresc sa ma alatur unui grup care da in judecata institutiile in vederea obtinerii diplomei de licenta. Va rog sa ma contactati: argent_vera@yahoo.com

 22. Sunt absolventa Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii Spiru Haret licentiata in 2010. Nu am avut nici un fel de problema in eliberarea diplomei si mi-a fost recunoscuta de catre minister la promovarea mea pe post . Mentionez ca am urmat facultatea la Zi – acreditata . Imi pare rau pt studentii care nu s-au interesat mai mult de acreditarea facultatii care au urmat-o.

 23. Buna ziua, sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative Braşov – Specializarea Administraţie Publică – (centrul Cluj) forma ID am terminat facultatea si am luat examenul de licenta in anul 2009 obtinand o adeverinta. Nici pana in prezent nu am primit diploma. As dori sa stiu ce demersuri sa fac pentru obtinerea diplomei . As dori un raspuns pe adresa de mail: maryflueras@yahoo.com

 24. suntem mai multi absolventi ai Universitatii Spiru Haret, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative Braşov – Specializarea Administraţie Publică – (centrul Cluj) forma ID am terminat facultatea si am luat examenul de licenta in anul 2009 obtinand o adeverinta. Au trecut deja 2 ani si nu am reusit sa obtinem diploma. Am dori sa stim daca mai sunt sanse pentru a obtine diplomele . Am dori un raspuns pe adresa de mail moldogabi@yahoo.com

 25. Buna ziua, sunt absolvent a Universitatii Spiru Haret, Facultatea Marketing – Specializarea Marketimg(Bucuresti), la forma FR cursuri de 5 ani, si am promovat examenul de licenta in iulie 2009. Nici pana acum nu am primit diploma de licenta ci doar acea adeverinta eliberata de Spiru.
  As dori sa ma alatur si eu unui grup pentru a da in judecata universitatea Spiru Haret si a-mi obtine drepturile.As dori un raspuns pe adresa de mail : ionut.vlasie@gmail.com

 26. Buna ziua, sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, Facultatea Management Financiar Contabil – Specializarea Management, la forma ID, am luat examenul de licenta in iulie 2009.
  In urma promavarii examenului de licenta am primit adeverinta.
  M-ar interesa sa ma alatur unui grup, daca exista, pentru a da in judecata universitatea spiru haret sau ministerul in vederea eliberarii diplomei de licenta. Va rog sa-mi spuneti care sunt costurile si care ar fi procedura in acest sens.
  Va multumesc !

 27. Buna ziua,am absolvit la Spiru Haret Bucuresti Facultatea Drept si Administratie Publica in 2009 si vreau sa ma alatur celor care lupta pentru drepturile pentru care s-au chinuit 4 ani.Astept raspuns pentru procedurile care trebuiesc urmate.
  Va multumesc, o zi buna !

 28. Buna ziua, sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, Facultatea Drept si Administratie Publica – Specializarea Administratie Publica (Bucuresti), la forma FR, am luat examenul de licenta in iulie 2009.
  In urma promavarii examenului de licenta am primit adeverinta, pe care am dus-o la serviciu, pentru a sustine examenul de promovare in clasa.
  Am promovat examenul si am fost incadrata pe studii superioare.
  Au trecut doi ani si ceva, tot astept eliberarea diplomei, iar la servici se fac presiuni asupra mea pentru a ma prezenta cu aceasta.
  M-ar interesa sa ma alatur unui grup, daca exista, pentru a da in judecata universitatea spiru haret in vederea eliberarii diplomei de licenta. Va rog sa-mi spuneti care sunt costurile si care ar fi procedura in acest sens.
  Va multumesc !

 29. Buna ziua, sunt absolvent al Universitatii Spiru Haret, Facultatea Drept si Adm Publica – Specializarea Drept(Piatra Neamt – Bucuresti), la forma ID, si am promovat examenul de licenta in iulie 2009. Am primit din partea facultatii doar adeverinta, insa as dori sa stiu daca mai sunt sperante pentru a obtine diploma de licenta.
  De asemenea, m-ar interesa sa ma alatur unui grup, daca exista, pentru a da in judecata universitatea spiru haret in vederea eliberarii diplomei de licenta. Va rog sa-mi spuneti care sunt costurile si care ar fi procedura in acest sens. e-mail : dan_canada2007@yahoo.ca; familiaboariu@yahoo.com; 0752854345
  Va multumesc !

 30. Buna ziua, sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, Facultatea Drept si Adm Publica – Specializarea Drept(Bucuresti), la forma ID, si am promovat examenul de licenta in iulie 2009. Am primit din partea facultatii doar adeverinta, insa as dori sa stiu daca mai sunt sperante pentru a obtine diploma de licenta.
  De asemenea, m-ar interesa sa ma alatur unui grup, daca exista, pentru a da in judecata universitatea spiru haret in vederea eliberarii diplomei de licenta. Va rog sa-mi spuneti care sunt costurile si care ar fi procedura in acest sens.
  Va multumesc !

 31. Sunt absolvent al fac de management Brasov promotia 2009 ID am luat licenta si de atunci in afara de o adeverinta nu am nimic.vreau sa a alatur celorlalti colegi pt un proces cu spiru haret si ministerul invatamantului, sa ne dea diplome sau banii inapoi
  Va rog sa ma contactati la 0744282860 sau dorinbonda@yahoo.com
  Va multumesc anticipat

 32. Sunt absolventa a Facultatii Management Financiar Contabil CIG, Universitatea Spiru Haret Bucuresti, forma de invatamant FR , am sustinut examenul de licenta in iulie 2009 si din pacate nu am primit diploma nici pana in ziua de astazi. M-ar interesa si pe mine sa ma alatur unui grup daca exista pentru a da in judecata universitatea spiru haret si/sau ministerul invatamantului in vederea eliberarii diplomei de licenta.
  Va rog sa-mi spuneti care sunt costurile si care ar fi procedura in acest sens.
  Va multumesc!

 33. Am absolvit cursurile Facultatii de Drept si Administratie Publica Spiru Haret Bucuresti, forma de invatamant ID (Centrul Alexandria), specializarea drept, am sustinut examenul de licenta in iulie 2009 si nu am primit diploma nici pana in ziua de astazi. M-ar interesa si pe mine sa ma alatur unui grup daca exista pentru a da in judecata universitatea spiru haret in vederea eliberarii diplomei de licenta.
  Va rog sa-mi spuneti care sunt costurile si care ar fi procedura in acest sens.
  Va multumesc! e-mail gaby.cone@yahoo.com

 34. Buna ziua, sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, Facultatea Drept si Adm Publica – Specializarea Administratie Publica (Bucuresti), la forma ID, si am luat examenul de licenta in iulie 2009. Evident ca am primit din partea facultatii doar vestita adeverinta, insa as dori sa stiu daca mai sunt sperante pentru a obtine diploma de licenta, si care ar fi procedurile si costurile necesare.
  Va multumesc anticipat!

 35. Sunt absolvent al Universitatii Spiru Haret – Drept si Administratie Publica – specialitatea Administratie Publica (Brasov) forma ID , am terminat facultatea si am luat examenul de licenta in anul 2009 obtinand o adeverinta.Au trecut deja 2 ani si nu am reusit sa obtin diploma.Doresc sa ma reprezentati sa ne judecam si sa ne obtin diploma in instanta,va rog sa ma contactati .

 36. Sunt absolvent al Universitatii Spiru Haret – Drept si Administratie Publica – specialitatea Administratie Publica (Brasov) forma ID , am terminat facultatea si am luat examenul de licenta in anul 2009 obtinand o adeverinta.Au trecut deja 2 ani si nu am reusit sa obtin diploma.Doresc sa ma reprezentati sa ne judecam si sa ne obtin diploma in instanta,va rog sa ma contactati . faster006@yahoo.com

 37. As dori sa ma reprezentati in procesul pe care intentionez sa-l demarez in vederea obtinerii diplomei (absolvent 2009) de la Spiru Haret. Va rog sa-mi spuneti care sunt costurile si care ar fi procedura in acest sens.

  Va multumesc

 38. buna ziua. imi cer scuze ca va deranjez dar…am si eu o intrebare. aici am vazut ca se discuta doar pentru cei care au terminat la ID. dar eu am terminat in 2010 la zi, am facut primii doi ani la ID si doar al treilea la zi si Inspectoratul Scolar nu a vrut sa-mi recunoasca diploma pentru ca am facut primii 2 ani la o forma neacreditata. ce ma sfatuiti sa fac in acest caz? exista o baza legala prin care se specifica ca cei care au terminat in 2010 sunt OK (ordinul 10 din 2009 spune ceva in legatura cu aceasta dar Inspectorate Scolare sustin ca nu suntem nici noi in legalitate). se va da o noua reglementare in cursul lunii septembrie (asa zicea d-nul ministru ca a lasat la latitudinea ARACIS-ului sa rezolve problema si aceasta se va face in cursul lunii septembrie) ce-mi puteti spune?
  va multumesc anticipat.

 39. As dori sa ma reprezentati in procesul pe care intentionez sa-l demarez in vederea obtinerii diplomei (absolvent 2009) de la Spiru Haret. Va rog sa-mi spuneti care sunt costurile si care ar fi procedura in acest sens.

  Va multumesc!

 40. Am absolvit cursurile Facultatii de Psihologie Spiru Haret, forma de invatamant ID, specializarea psihologie , am sustinut examenul de licenta in 2009,si nici in ziua de astazi nu am putut lua diploma. Mentionez ca am terminat la DEVA. Suntem un grup de studenti care vor sa se alature celor care dau in judecata UNiversitatea si Ministerul Ed. Daca ne puteti ajuta , astept un telefon la 0740325100 sau man.ligia@yahoo.com

 41. Am absolvit cursurile Fcultatii de Drept si Administratie Publica Spiru Haret forma de invatamant ID, specializarea drept, am sustinut examenul de licenta in iulie 2009 si nu am primit diploma nici pana in ziua de astazi.Imi trebuie diploma neaparat si daca nu o pot primi legal, doresc sa ma inscriu in grupul de studenti care dau in judecata universitatea care ne-a garantat aceasta diploma fara probleme si Ministerul Educatiei pentru batjocora si umilinta la cre nea supus.tel.0721733707

 42. absolventa 2009><ce trebuie facut pentru obtinerea diplomei, care sunt costurile si cum trebuie procedat??-va rog sa ma ajutati si pe mine

 43. Buna ziua,
  Sunt absolventa Spiru Haret, LLS-id promotia 2006, am dat licenta in 2007, m-am titularizat in acelasi an si anul acesta cand m-am inscris la examenul de definitivat la Universitatea Bucuresti, mi-a fost respins dosarul pe motiv ca in anul inscrierii si al absolvirii forma de invatamant id nu era acreditata pentru LLS. As dori sa ma alatur unui grup pentru a da in judecata MECTS si USH.

 44. Si eu am terminat Informatica in 2009 si nu am primit diploma. Sunt profesor suplinitorl si nu pot sa obtin un post de informatician, sau sa ma inscriu la masterat, ca nu am diploma. As vrea sa ma alatur unui grup pentru a da in judecata universitatea dar si Ministerul Educatiei. As dori un raspuns pe adresa lorinczi_csaba@yahoo.com

 45. suntem mai multi absolventi ai Universitatii Spiru Haret – Drept si Administratie Publica – specialitatea Administratie Publica (Brasov,centrul Cluj) forma ID si am terminat facultatea si am luat examenul de licenta in anul 2009 obtinand o adeverinta.Au trecut deja 2 ani si nu am reusit sa obtinem diploma. Am dori(sa ne reprezentati) sa ne judecam si sa ne obtinem diplomele in instanta,va rugam spuneti-ne cum sa procedam.Contact la :parlamentarul@gmail.com
  MULTUMESC!

 46. Si eu am terminat Informatica in 2009 si nu am primit diploma. Sunt operator de calcul si nu pot sa obtin un post de informatician, ca nu am diploma. As vrea sa ma alatur unui grup pentru a da in judecata universitatea dar si Ministerul Educatiei. As dori un raspuns pe adresa mar88cel@yahoo.com.

 47. Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret – Drept si Administratie Publica – specialitatea Administratie Publica (Bucuresti) forma ID si am terminat facultatea si am luat examenul de licenta in anul 2009 obtinand o adeverinta.Au trecut deja 2 ani si nu am reusit sa obtin diploma iar cei de la serviciul Personal-Invatamant au m-au anuntat ca este necesar sa aduc diploma in original pentru finalizarea dosarului de angajat.Intre timp am fost promovata pe post de studii superioare si imi este teama de ceea ce este mai rau: sa nu mi se ceara sa inapoiez banii luati in plus la promovare pt cei 2 ani.As dori sa ma alatur si eu unui grup pentru a da in judecata universitatea spiru haret si a-mi obtine drepturile.As dori un raspuns pe adresa de mail :

  gabi_andreias@yahoo.com sau la tel : 0728170145 ( Andreias G)

 48. m-ar interesa si pe mine sa ma alatur unui grup daca exista pentru a da in judecata universitatea spiru haret pentru a-mi elibera diploma de licenta. mentionez ca am terminat facultatea de Drept si administratie publica Bucuresti, specializarea Drept forma de invatamant ID centrul teritorial Iasi in 2009. Puteti sa luati legatura cu mine pe email mihaila_r@yahoo.com

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.