CONSULTANTA AFACERI IN BUSINESS ROMANIA

0 Reviews

CONSULTANTA AFACERI IN BUSINESS ROMANIA

Bine ați venit la Grupul COLTUC si ASOCIATII! LASATI CRIZA COVID-19 IN URMA SI OBTINETI CONSULTANTA AFACERI IN BUSINESS ROMANIA

 

Sunteți în căutarea unui partener care să vă înțeleagă nevoile?
Care să vorbească aceeași limbă, care să vă cunoască domeniul de activitate și care își va face timp să vă asculte problemele?

Atunci Grupul COLTUC si ASOCIATII este partenerul de afaceri potrivit pentru dumneavoastră. Cele mai importante instrumente ale noastre nu sunt calculatoarele, foile de calcul sau cele mai noi tehnologii, ci mai degrabă un ochi atent, o ureche fină, fler și o discuție deschisă.

Doar cei care comunică pe picior de egalitate și care se pot identifica cu fiecare proiect vor găsi cea mai bună soluție. Aceasta este ceea ce vrem să comunicăm și să punem în aplicare prin Face to Face Business, non-stop, la nivel regional și internațional CONSULTANTA IN AFACERI BUSINESS

CONSULTANTA AFACERI IN BUSINESS ROMANIA

 

 

 

Corona Virus Covid-19 – Masuri COLTUC si ASOCIATII

In vederea limitarii raspandirii virusului Covid 19, COLTUC si ASOCIATII va anunta ca pana la data de 30.07.2020 va suspenda vizitele la sediu. Va rugam sa aveti in vedere ca in pentru asigurarea preventiei angajatii nostri nu vor discuta in perioada mentionata cu consumatorii care se prezinta la sediu. Va ramanem in continuare la dispozitie prin mijloacele de comunicare la distanta, respectiv web-site, telefon, e-mail, SMS, fax. Va multumim pentru intelegere.

VEZI http://coltucsiasociatii.ro/  SI https://www.coltuc.ro/

Fax 0314259386 Telefon Secretariat 0314259386

Telefon mobil si Whatsapp 0745150894

 

CONSULTANTA AFACERI IN BUSINESS ROMANIA

 

Etichete CONSULTANTA IN AFACERI DUPA CRIZA COVID-19

 

Bine ati venit in grupul de firme COLTUC si ASOCIATII

 

https://produsedingospodarie.ro/

 

https://mallcopii.ro/

 

Criza covid – Wikipedia

ro.wikipedia.org › wiki › Criza_covid
Cuprins. 1 COLTUC si ASOCIATII; 2 consultanta ✓ firme afectate de criza COVID-19; 3 #VIATADUPACRIZA; 4 SCOATE-TI afacerea DIN CRIZA! 5 Servicii de ..