Peste 40 de perchezitii au avut loc, ieri dimineata, in Capitala si in judetele Ilfov si Dambovita, fiind vizate mai multe firme de consultanta in afaceri suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani

mascati

Potrivit Politiei Capitalei, au fost  puse in executare 36 de mandate de aducere. Suspectii, in calitate de reprezentanti ai unor societati comerciale, au inregistrat contabil si au declarat fiscal cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale, cheltuieli reflectate de servicii fictive de consultanta in afaceri, cu scopul de a se sustrage de la plata obligatiilor fiscale. Prejudiciul adus bugetului statului este de aproximativ 11.000.000 de lei, reprezentand taxa pe valoare adaugata.

Potrivit unor surse din Politie, in acest dosar ar fi vizate firme de consultanta in afaceri, intre care SC Merchandising Provider Company, QB Promotion Company, Pro Communication Advertising si Ferma de idei SRL, iar printre persoanele audiate sunt Madalina Sorana Cristea, Razvan Warincshi , Antonia Mihai si Catalina Tirlea.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.