Testarea ADN pentru Emigrare

Testarea ADN pentru Emigrare

 

https://plus.google.com/110371156225898714711/posts/Me1FfVvSvRG

Testarea ADN pentru Emigrare

Cu cat sunt analizati mai multi LOCI pentru stabilirea paternitatii sau relatiilor de rudenie, cu atat creste mai mult acuratetea rezultatului. DDC face analiza a minimum 20 de LOCI in toate tipurile de testare, garantand ca rezultatele sunt de o acuratete de 500 de ori mai mare decat celelalte teste cu mai putini LOCI.

DDC ofera o varietate de servicii de testari ADN pentru a ajuta persoanele care au nevoie sa aduca dovezi despre relatiile lor biologice pentru emigrare.

ND si ambasadele Marii Britanii, si multe alte birouri de imigrare din toata lumea solicita ca testele ADN pentru scopuri de imigrare (emigrare) sa fie efectuate de laboratoare certificate de catre ISO.

Cum functioneaza procesul

In cele ce urmeaza este prezentat un scurt rezumat al procesului de testare ADN pentru emigrare in cadrul DDC.

  1. Un solicitant pentru emigrare sau un client privat ne trimite o cerere prin mail, fax, scrisoare, sau utilizand unul dintre butoanele de mai jos. Cererea trebuie sa afirme starea relatiei ce trebuie stabilite, numele intreg, datele de nastere, si informatii de contact pentru toate partile implicate in test si orice informatie pertinenta privind data audierii. De asemenea ar trebui furnizate datele de contact ale medicului de familie sau nu, in caz ca clientii doresc sa foloseasca unul dintre centrele de colectare a probelor ale DDC.

  2. DDC coordoneaza programarile pentru colectarea de probe si furnizeaza truse de colectare medicilor de familie ale clientilor sau centrelor noastre de colectare.

  3. Odata ce probele sunt trimise laboratorului  se vor efectua toate testarile necesare.

  4. Cand testarile s-au incheiat, se  vor trimite solicitantului sau clientului rezultatele testarii ADN si alte documente anexe necesare.


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.