Credit Team Carei – servicii de consiliere la o adresa noua, incepand cu luna noiembrie 2008

Cu o prezenta de aproape doi ani pe piata locala, echipa francizei Credit Team Carei a decis oportunitatea unei schimbari incepand cu luna noiembrie a anului in curs, prin oferirea serviciilor de consultanta intr-un cadru nou.

Agentia isi pastreaza vecinatatile, fiind situata in continuare pe Str. 1 Decembrie 1918, insa amplasarea la numarul 9 o face direct accesibila persoanelor interesate de un sfat avizat in domeniul financiar-bancar (credite si leasing). Unitatea din Carei activeaza pe piata locala inca din primul trimestru al anului 2007, fiind centrul-pilot pe baza caruia s-a construit programul de franciza Credit Team. In tot acest interval, Credit Team Carei a oferit servicii gratuite de consiliere pentru 240 de persoane, totalul finantarilor astfel obtinute ridicandu-se la echivalentul a 1,2 milioane euro.

“Piata din Carei nu a atins, inca, nivelul optim de dezvoltare. Veniturile cresc destul de greu, iar piata imobiliara este lipsita de dinamism. Preturile locuintelor vorbesc de la sine, situandu-se intre 25000-45000 euro. Cu toate acestea, nevoia de finantare exista si noi suntem aici pentru a indruma aceste decizii” – explica dl. Ilie Pop, francizat si directorul sucursalei. Preferinta pietei locale a fost orientata inspre moneda europeana (in proportie de 49,6%), urmata de lei (39,5%) si, intr-o pondere scazuta, de francii elvetieni (10,9%). Din totalul de dosare, numarul de solicitari de credite negarantate a fost majoritar (228 de dosare), avand o valoare medie pe dosar de 2159 euro. In cazul celor 12 cereri de credit garantat, suma medie pe dosar s-a ridicat la 52746 euro.

La nivel de retea, Credit Team a consiliat peste 17.000 de clienti in intervalul ianuarie-octombrie a anului in curs, cu un volum intermediat echivalentul a peste 178 milioane euro. Pentru informatii suplimentare privind activitatea si date de contact, va invitam sa accesati site-ul companiei – www.creditteam.ro.

Date de contact:

Departamentul Comunicare si Marketing

Tel./Fax: 021 317 80 05/06

www.creditteam.ro

(Agenţia de presă MEDIAFAX vă oferă integral comunicatul transmis de Credit Team Carei. Agenţia de presă MEDIAFAX nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru transmisia acestora.)

Lasă un comentariu