Andrei Gheorghe: „Mircea Badea e incult si rudimentar”

andrei gheorgheAndrei Gheorghe s-a saturat. ­Uite-asa. Nu e nici strategie de ­ima­gine, nici vreo miscare de PR. „Ca vacarul pe sat“, si Gheorghe s-a suparat pe lume, si-

a luat jucariile si dus a fost din viata publica. Si cind esti suparat, nu faci discriminari. Toata lumea e-n aceeasi oala. O „oala sparta“ numita Romania. Despre viata, ginduri pentru viitor si observatii despre vedete, in rindurile care urmeaza.
In ultimul editorial din Ghidul urban in care semnezi spui ca aceea e cea din urma interventie scrisa, fiindca iti expira contractul. Mai intii te-ai lasat de radio, apoi de tv, acum te lasi si de scris. Care-i treaba?
Nu-i nicio treaba. Vreau sa ma retrag de peste tot. De ce? De scirba. Nu stiu ce sa zic. Cred ca este un fel de depresie in raport cu jobul pe care l-am facut, cu businessul pe care l-am facut si cu absolut toata lumea cu care am avut de-a face. Sint ca Noe – si dupa mine potopul! Nu mai vreau sa aud de unii, nu mai vreau sa-i vad pe altii, vreau ca apele si focurile sa treaca peste ei.
Daca iti propui sa te retragi din presa, cum iti explici ca lumea inca te cauta pentru interviuri?
Asta tu trebuie sa-mi raspunzi.

revista vip

Lasă un comentariu