Handbalistul Marian Cozma va fi inmormantat vineri la cimitirul Pipera din Capitala.haideti sa scapam o data de tiganii astia ca ne omoara si pe noi!

Cristian Gatu a mai precizat, potrivit agentiei Mediafax, ca ora inmormantarii urmeaza sa fie stabilita de familia fostului handbalist. Tricoul si poza oficiala de la echipa nationala ale lui Marian Cozma vor fi inmanate familiei la inmormantare.

Cortegiul funerar se va opri si in Szeged, unde echipa rivala de handbal si suporterii ei au insistat sa aduca un omagiu pivotului care le-a dat cele mai multe batai de cap.

Traseul pe care cortegiul il va urma in Romania este: Arad – Deva – Sibiu – Pitesti – Bucuresti.

Inainte de plecarea spre Romania, suporterii ii vor aduce un ultim omagiu lui Marian Cozma, in Sala Sporturilor din Veszprem, acolo unde jucatorul a castigat Cupa Cupelor. Iar primarul ii va acorda romanului titlul de cetatean de onoare post-mortem.

O inima mare cat el, spun toti cei care l-au iubit pe uriasul de 2 metri si 10 cu zambet de copil, dupa care se usuca acum de dor si mama si tatal. Le sunt alaturi sute de necunoscuti din tara, dar si din Ungaria, profund marcati de disparitia inainte de vreme a unui baiat atat de talentat.

Incepe sa fie tot mai clar. Marian Cozma a fost victima unor mafioti locali, cunoscuti de polististii maghiari, care stiu ca cei trei presupusi atacatori incaseaza taxe de protectie, fac bani murdari din traficul de droguri si carne vie, dar si escrocherii, imobiliare. Marian a fost pentru ei doar o victima nevinovata

 

protv

 

 

 

 

 

Click aici pentru video

Lasă un comentariu