Criza loveste si pe manelisti:Popularii şi maneliştii cântă la juma’ de preţ

333331

În plină criză financiară, bugetele pentru petreceri s-au diminuat considerabil, astfel că foarte mulţi solişti au de suferit. Primii afectaţi la buzunar sunt

 

cântăreţii de muzică populară şi maneliştii, solicitaţi mai ales pentru nunţi şi botezuri, aceştia văzându-se nevoiţi să-şi reducă tarifele la jumătate pentru a mai câştiga, cinstit, o pâine. Până nu demult, ei făceau legea la capitolul onorarii.

S-au dus vremurile în care ofertele pentru concerte curgeau râuri-râuri, iar artiştii primeau sume exorbitante, chiar şi de peste 10.000 de euro, pentru o reprezentaţie live. Criza financiară şi-a făcut din plin simţită prezenţa şi în show-biz-ul autohton şi, pentru mulţi solişti, au venit, acum, vremuri de restrişte.

Interpreţii de muzică populară şi maneliştii s-au văzut nevoiţi să lase simţitor la preţ, nu de alta, dar organizatorii nu mai sunt dispuşi să-i remunereze cu sumele de altădată. Maria Dragomiroiu recunoaşte fără ezitare că a scăzut tariful cu mai bine de 30 la sută, preferând să aibă mai multe cântări mai prost prost plătite, decât să stea acasă, să şomeze.

 

click

Lasă un comentariu