Prima căsătorie gay s-a „oficiat” in Romania

Celebrul travestit Bordaş a acceptat cererea în căsătorie făcută de noul său iubit, Alexandru, un tânăr de 19 ani, student la Drept. Culmea e că cei doi au fost cununaţi, pe șpagă, chiar de un preot ortodox!

 

Travestitul Alexandra Bordaş, cel care a devenit celebru după ce povestea sa de amor cu un june de 18 ani, pe nume Raul, a fost publicată recent în BIHOREANUL, a comis-o din nou. Despărţită de iubitul ei luna trecută, la puţin timp după ce acesta a cerut-o în căsătorie, din cauza presiunilor făcute de familia băiatului, Alexandra nu a pierdut timpul şi a acceptat propunerea făcută de Alex, un tânăr de 19 ani şi, culmea, chiar amic bun cu fostul amorez al transexualului.

 

“Eu o cunoşteam demult pe Alexandra, însă nu am vrut să mă bag peste Raul. Când am auzit că s-au certat, am venit la ea s-o întreb dacă vrea să fim împreună. A zis da. În urmă cu două săptămâni am cerut-o de soţie, iar sâmbătă ne-am căsătorit”, a povestit pentru Bihoreanul.ro tânărul.

 

Prima nuntă gay din Oradea a avut loc sâmbătă după-amiaza, în cadru restrâns, la petrecere fiind prezenţi doar naşii celor doi, prieteni apropiaţi şi, evident, preotul care i-a cununat pe cei doi amorezi. În total, aproximativ 25 de persoane.

 

bihoreanul

Un comentariu la „Prima căsătorie gay s-a „oficiat” in Romania”

Lasă un comentariu