Un nou val de furie anti-românească mătură Italia.De ce? Vezi video

Agenţia AGI a anunţat miercuri că mai multe barăci locuite de români, situate la 100 km de Roma, au fost atacate cu cocktail-uri Molotov. Nimeni nu a fost rănit. 

La Roma a avut  loc şi o conferinţă de presă pe tema ultimelor incidente în care au fost implicaţi români.

„Ceea ce aş vrea să subliniez este că i-am arestat pe cei doi români cu colaborarea foarte importantă a poliţiei române, am aici alături de mine pe ofiţerul de legătură al poliţiei române, care lucrează în cadrul ambasadei din Italia şi care personal şi direct au lucrat alături de noi”, a declarat Giuseppe Caruso reprezentatul Chesturei din Roma.

Doi cetăţeni români, suspectaţi că ar fi violat o adolescentă în vârstă de 14 ani, într-un parc din Roma, au fost arestaţi marţi seară. Unul dintre cei reţinuţi, Isztoika Loyos, şi-a mărturisit deja fapta. El are antecedente penale, fiind anterior acuzat de furt, re-arestat pentru vinderea de obiecte furate, reţinut pentru deţinere de droguri si apoi expulzat.

Un alt român în vârstă de 31 de ani a fost arestat de poliţia italiană pentru agresarea sexuală a unei bătrâne oarbe în vârstă de 83 de ani, la Albuzzano, localitate situată în apropiere de Pavia.

 

Vezi video

 

realitatea

Lasă un comentariu