Corina Chiriac va lansa pe piaţă în luna martie, un album discografic

2222222Materialul va cuprinde 20 de melodii de neuitat. În paralel, artista pregăteşte un album de suflet, un CD de autor semnat Nicolae Caragea – muzica,

 

 

 

textele fiind semnate chiar de Corina Chiriac. „Este primul meu disc pe care îl voi înregistra după 7 ani de absenţă. Acest CD cuprinde peste 15 şlagăre româneşti. Credeţi-mă, va fi o bombă!”, spune artista.

 

atac

Un comentariu la „Corina Chiriac va lansa pe piaţă în luna martie, un album discografic”

  1. Asi dori sa va spun ca imi plac f.f. mult cantecele d-voastra, ca ele fac parte de lada de zestre a fiintei neamului nostru , ne rascolesc sufletele si la inalta, fiinca vin cu mesaje alese, si sensibile slufetului,iar noi le pastram ca pe niste comori care ne-au intrat la suflet prin vocea d-stra.Nu le-am fi avut daca nu erati sa ni le trimeiteati in cosul sufletelor noastre.Cred ca daca nu indraznesc prea mult, sa va spun ca acesta concluzie a mea ,probabil pune senul egal a slagarelor vesnic nemuritoare.
    In zilele mele cu o incarcatura emotionala mare , ma aplec si scormonesc in „lada de zestrea slagarelor internationale „unde cred ca isi au locul si cantecele d-voastra si atunici fara sa vreau in timp ce melodia se deruleaza eu ii fac traducerea asa cum cred eu ca ar merge la sufletul omului.In timp ce ascultam pe Paul Anka cu melodia „You are my destiny” am adaptat versurile in limba nostra si m-am gandit la d-vostra ca le-ati putea pune in valoare, daca le doriti mi-ar face mare placere sa vi le dau. cu respect mARINA.

Lasă un comentariu